SVI BI DA RADE SA EMILI SANDE: Od Dejvid Gete, grupe ''One Direction'', Rijane do ''Rudimentala''!

Britanka koju ćemo slušati na Exitu (9–12. jula) radila je na poslednjem albumu Meri Džej Blajdž, sa popularnim One Direction na njihovoj numeri ''One Chance to Dance'' ali i sa Rijanom na muzici za 3D filma ''Home''.!

  • 2

Singl ''What I Did For Love'' Dejvida Gete i dalje je aktuelan, a uspehu umnogome duguje Emeli Sande koja je vokal u toj pesme. Izgleda da je njen glas siguran recept za uspeh.

Pesma s poslednjeg Getinog albuma, samo na Jutjub kanalu ima preko 32 miliona pregleda i neizbežna je na svim klupskim dešavanjima.

Sličan uspeh zabeležili su i drugi koji su sarađivali sa Emeli Sande.

Britanka koju ćemo slušati na Exitu (9–12. jula) radila je na poslednjem albumu Meri Džej Blajdž, sa popularnim One Direction na njihovoj numeri ''One Chance to Dance'' ali i sa Rijanom na muzici za 3D filma ''Home''.

EMILI SANDE

Domaćoj publici mnogo je, međutim, poznatija saradnja Emeli sa „Rudimentalom“ koji će ovog leta nastupati na Sea Dance festivalu (15–18. jula). Emeli je pevala u njihovim pesmama poput ''Free'' i ''More Than Anything''.

Ništa manje poznata je i numera ''Beneath Your Beautiful'', koju je Emeli otpevala sa Labrintom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA