TUŽNA ISPOVEST GASTOZA: Majka me je ostavila i dala komšijama! (FOTO)

- Bilo mi je teško da odrastam bez majke. Tada mi je bila najpotrebnija, jer sam ulazio u pubertet - priča Gastoz

  • 28

Nakon što je javno priznao da je narkoman, učesnik rijalitija "Parovi", dvadesettrogodišnji Nenad Marinković Gastoz otkriva i da je imao teško detinjstvo, budući da je odrastao bez oca i majke.

Ovog mladića iz Svilajnca koji živi i radi u Parizu, otac Svetislav Sinđelić Đuro do danas nije priznao, a odrastao je i bez majke koja ga je ostavila komšijama i otišla u Francusku kako bi zaradila za život.

- Moja mama je otišla za Pariz kada sam bio osmi razred. Tada sam živeo s komšijama. Ostavila me je s njima u Svilajncu. Bio sam kod jedne komšinice, pa kod druge, treće, četvrte. Bili su mi kao porodica - navodi Gastoz za magazin "Stars" i dodaje kako su i dalje sa njima u dobrim odnosima, te da ih on i majka posećuju kad god dođu na odmor.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

ZMAJ URLA, GASTOZ GA IMITIRA: Ovakvu svađu još niste videli! (VIDEO)

- Moja majka je vredna žena - istakao je učesnik "Parova", a potom se osvrnuo na težak period odrastanja bez roditelja.

- Bilo mi je teško, jer sam odrastao bez mame. Baš tad mi je bila najpotrebnija, jer sam ulazio u pubertet. Mama je dobila šansu kako bi radila i zaradila za moje bolje sutra. I ja sam 2007. otišao u Pariz, živeli smo u jednom kraju pa u drugom, a ona je radila u restoranu, gde je i napredovala - priča Nenad.

ŠOK: Gastoz uhapšen zbog Đokovića!

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Gastozov otac Đuro koji ima još četvoro dece, sina ni do danas nije priznao.

- Otac sad i da se vrati, ne bi bilo isto, ja bih opet izabrao majku. Sva ljubav koju imam je samo za nju. Sa Đurom sam sedeo samo dva-tri puta u kafani, pričali smo i on mi je obećao njivu, a ja još tu njivu nisam dobio. Zašto mama i tata nisu živeli zajedno, ne znam - završava Gastoz svoju potresnu ispovest i dodaje kako je ime Nenad dobio jer se "nenadano desio" - zaključio je učesnik "Parova"

(Telegraf.rs/Izvor: Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    10. jun 2015 | 11:58

    Njegov brat je na televiziji rekao nesfto drugo. Nemojte ga uporno promovisati i kao sazaljevati jer se vidi da je los covek,pljuje po svima!

  • Sever-jug

    10. jun 2015 | 11:48

    Nenadano dosao ali zar je morao imati tako tuzno detinjstvo? Dok se odrasli igraju decijim zivotima posledice na malenim dusama ostaju za svagda. I opet oprasta i voli svoju majku, u tome je njegova velicina. A otac sto ga nije priznao pa i ne mora. I onako od njega nikakve koristi.

  • Aca

    10. jun 2015 | 11:18

    Sinoc su on i njegov brat rekli da ga otac priznaje.Dobar je lik gastoz...malo nevaspitan,ali ima dobru dusu,a to pokazuje kad se bas napije,ko dete je tad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA