KRAJ SIMPSONOVIH: Homer i Mardž se razvode, Bart umire (VIDEO)

Kultna serija "Simpsonovi" dobila je svoju završnicu, a srećan kraj je izostao

  • 10

Posle više od 25 godina zajedničkog života, omiljeni roditelji Mardž i Homer Simpson će se rastati, otkrio je izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin.

Šteta! Posle puno, puno godina braka, najvoljeniji supružnici u svetu, Mardž i Homer Simpson, na razočarenje svih fanova serije, okončaće život pod zajedničkim krovom.

Simpsonovi su još 2014. godine najavili hapšenja u FIFA (VIDEO)

Početak 27. sezone serije otkrio je izvršni producent Al Džin listu "Varajeti". Nakon što je ustanovljeno da Homer pati od narkolepsije (poremećaja spavanja), koja je uzrokovala bračnu krizu, omiljeni junak ubrzo nastavlja dalje i zaljubljuje se u svoju farmaceutkinju kojoj glas pozajmljuje Lina Danam.

LUDI STE ZA SIMPSONOVIMA? Dođite u tematski park Springfild (VIDEO)

Inače, list "Entertejment vikli" preneo je da će tokom finalne sezone Homerov i Mardžin sin Bart Simpson biti ubijen, dok agencija AFP podseća da će se njegovo pogubljenje dogoditi u epizodi koja će se emitovati za Dan veštica. Međutim, ostaje nada da će problematični Bart posle toga oživeti, budući da pomenute epizode iskaču iz uobičajenog formata.

Hoće li Homerova nova ljubav potrajati, da li će se on i Mardž na kraju pomiriti ili će svet njihovim razlazom potpuno izgubiti veru u ljudskost, biće otkriveno u novoj sezoni koja startuje sa emitovanjem 27. septembra.

(Telegraf.rs/Izvor: cnet.com, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djsj

    11. jun 2015 | 12:40

    Da li je moguce, da i u crtanim filmovima moraju da se razvode??? Daaaaaaaj !!!

  • Paterson(ova)

    11. jun 2015 | 14:17

    Crtani je neverovatan. Ni jedna epizoda mi nije bila dosadna

  • What?

    11. jun 2015 | 16:24

    Ко их прати на фбу, зна да се не разводе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA