MRAČNE TAJNE PLEJBOJ VILE: Hefner me je zlostavljao, htela sam da se ubijem! (FOTO)

Bivša zečica Holi Medison je šokirala sve svojom pričom o vlasniku "Plejboja"

  • 7

Devojka broj jedan slavnog Hjua Hefnera, zečica Holi Medison (35), progovorila je i otkrila mračne detalje iz života u raskošnoj Plejboj vili.

Šta se stvarno dešava u krevetima "Plejboj" vile? (VIDEO)

Golu istinu, među kojom i šokantan podatak da je želela da se ubije, Holi je iznela u svojim memoarima pod nazivom "Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny", koji će zvanično biti objavljeni 23. juna.

Bivša zečica priznaje da život u vili nije onakav kakvim ga je zamišljala. Hefner je stalno huškao devojke jednu protiv druge, rušio im samopouzdanje, nabijao komplekse, terao na plastične operacije... Zabavljanje sa Plejboj magom "koji joj može biti deda" zapravo ju je dovelo do očaja i htela je da se ubije.

JEDVA SMO ČEKALI! Najseksi devojka iz ringa se opet slikala za Plejboj! (FOTO) (VIDEO) - Možda je alkohol uticao na to, ali smrt mi se činila kao jedini logičan izlaz iz mog mizernog života. Držala bih glavu pod vodom i zamišljala da je zauvek zaronim unutra. Svi misle da je velika metalna kapija ispred vile namenjena da radoznale prolaznike drži podalje, a shvatila sam da je zapravo bila tu da mene drži zatvorenom - iznosi Holi, piše "People".

Kada je rešila da napusti vilu i njegov "izopačeni svet", Hefner (89) je pokušao da je zadrži ponudivši joj "prostora" u testamentu.

Foto: Wikipedia/Luke Ford Foto: Wikipedia/Luke Ford

U testamentu je stajalo da bi mi pripalo 3 miliona dolara nakon Hjueve smrti, samo u slučaju da i dalje živim u vili. U to vreme, to je bila ogromna suma novca sa kojom ne bih ni znala šta da uradim, ali... Nisam pristala. Zapravo sam ga žalila što se spustio na taj nivo - napisala je bivša zečica u memoarima, navodi "US Weekly". Holi Medison je sada u srećnom braku, ima dvogodišnju devojčicu i nada se da će jednog dana pročitati njenu knjigu i naučiti iz njenih grešaka. 

- Jedino što sam želela više od bekstva jeste da podelim svoje iskustvo. Da sam se ubila, niko nikada ne bi saznao pravu istinu - zaključuje prva devojka Hjua Hefnera.

(Telegraf.rs/izvor: People.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    12. jun 2015 | 13:11

    Sama je otisla tamo a osim toga dobila i dobre pare.Pa sad bi jos vise.

  • Srle

    12. jun 2015 | 16:47

    PRIMILA SI TI NjEGA KOBILO pa sad izigravaj DEVICU.Sta si mislila SUROV JE TO BIZNIS,ali ovako naoko izgleda mocno i lepo.

  • Ja

    12. jun 2015 | 14:02

    Nema leba bez motike sta si trazila to si dobila.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA