ŠMEKER: Mateja Vukašinović otkrio tajnu o svojim ljubavnim vezama! (FOTO) (VIDEO)

Uoči večerašnjeg polufinala "Pinkovih zvezdica", Mateja za Telegraf priča o devojkama, zašto nije postao bubnjar i zbog čega ga privlači gluma

  • 25

Takmičar "Pinkovih Zvezdica" koji je privukao veliku pažnju javnosti i zaludeo devojčice širom Srbije je Mateja Vukšinović. Mali šmeker večeras nastupa u prvom polufinalu, za koje tvrdi da je spreman.

POKIDAO NA SUVO: Ovako fenomenalni Mateja peva svoju najomiljeniju pesmu! (VIDEO)

- Nemam tremu, spreman sam za večeras - kaže Mateja za Telegraf, i otkriva nam nekoliko manje poznatih stvari o sebi.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Osim što peva, on igra folklor u kulturno umetničkom društvu "Lola", a oprobao se i  u glumi, kad je bio deo postave u predstavi "Na slovo, na slovo" u pozorištu na Terazijama.

- Volim glumu. Kada bi me neko pozvao, rado bi prihvatio i ponovo se oprobao na sceni - priča Vukašinović.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Mateja nije želeo da priča o devojkama, ali nam je otkrio kako mu je najduža veza bila dva meseca. Zbog popularnosti koju je stekao, devojčice ga primećuju na ulici, pa mu prilaze.

- Većina želi da se slika i da uzme autogram. Primećuju me - kaže Mateja i dodaje da mu prija pažnja.

Medvedići koji lete ka sceni nisu ništa čudno kada Mateja peva, pa smo ga pitali koji mu je najdraži poklon od fanova?

- Moja karikatura slike sa trećeg nastupa i jedna mala figurica, kao neki čovečuljak - priznao je mladi pevač.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

"Pinkova zvezdica" sad završava osnovnu školu, pa mu je pre nekoliko dana bila matura na koju je išao pravo iz Diznilenda, a oko stajlinga mu je pomogao tata, koji ga uvek savetuje oko oblačenja.

- Kratko mi je trajalo, jer sam samo dva sata bio tamo. Avion mi je sleteo oko 11 sati, a matura je trajala do dva sata - rekao je Mateja i dodao da su se drugari obradovali kad su ga videli:

- Zapevao sam malo za društvo, podigao sam atmosferu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Prijemni za srednju muzičku školu je već polagao, a kaže da mu to nije predstavljalo problem jer godinama svira gitaru.

- Kad sam bio mali hteo sam da sviram bubnjeve, međutim ni jedna muzička škola nije imala bubnjeve. Ispostavilo se da je gitara super izbor - otkriva Mateja i ističe da ga je tata nagovorio da počne da svira baš ovaj instrument.

- Sećam se kad smo išli na prvi čas, tata mi je pričao u kolima, da ću možda morati da puštam nokte, na šta sam mu ja rekao: "Tata, daj čoveče, da budem ko žensko". Imao sam opciju i da držim trzalicu, međutim, puštao sam nokte. Malo su me zezali drugari, ali su se vremenom navikli - objašnjava Vukašinović.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Mateja nam je za kraj ispričao i jednu anegdotu sa Lenom, učesnicom "Pinkovih Zvezdica". Naime, oni su nastupali u tržnom centru, bila je velika gužva, prilazilo im je mnogo fanova, pa im je produkcija iz sigurnosnih razloga dodelila obezbeđenje.

- Kad smo bili u "Ušću", doveli su nam obezbeđenje, a Lena je rekla "Ma daj bre ja ću da vam budem obezbeđenje, ko sme da vas dira kad sam ja tu" - ispričao je Mateja kroz smeh i istakao da mu je Lena preslatka.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Mateja, koji je inače ambasador "Tesla" tableta, je na kraju razgovora pozvao sve svoje fanove da večeras glasaju za njega.

Poslušajte snimak u kome je Mateja otpevao svoju omiljenu numeru:

(N.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA