TOP RUGOBE: Najpoznatije manekenke bez šminke (FOTO)

Pogledajte kako izgledaju najpoznatije svetske manekenke u svom prirodnom izdanju

  • 2

Najpoznatije svetske manekenke i top modeli uvek izgledaju besprekorno na modnoj pisti i predstavljaju sliku savršenstva. Međutim, iza scene stvari su u malo drugačije. Telegraf Vam predstavlja kako izgledaju najpoznatije od njih bez trunke šminke.

Kejt Mos – britanska manekenka. Gajila je karijeru na bazi svog ekstremnog mršavog izgleda. 2007. godine našla se na drugom mestu Forbsove liste manekenki.

Miranda Ker – australijski top model. Manekenstvom se bavi od svoje 13 godine. Ima 28 godina i jedna je od anđela Viktorije Sikret, čija je članica postala 2007. godine

Adrijana Lima – brazilski top model. 2000. godine postala je anđeo Viktorije Sikret. Zaštino je lice Mejlbelina. Udata je srpskog košarkaša Marka Jarića.

Lili Donaldson – britanska manekenka. Ima 24 godine, radila kampanje za brojne modne kuće, kao što su Dior i Dolče i Gabana.

Karolin Trentini – brazilska manekenka. Otkrila ju je ista agencija kao čuvenu koleginicu Žizel Bundhen. Radila je za El i Vog. 2005. godine bila je deo šoua Viktorije Sikret.

Koko Roha – kanadska manekenka. Ima 23 godine i učestvovala u kampanjama za Žana Pola Gotijea, Versaće, Tomija Hilfigera i mnoge druge.

Bar Rafaeli – izraelski top model. Svetsku slavu stekla je radeći editorijale za brojne magazine: El, Maksim, Dži Kju. Zabavljala se za holivudskim glumcem Leonardom Dikaprijom.

Leticija Kasta – francuska manekenka i glumica. Proslavila se po kampanjama za Ges, Viktoriju Sikret i Loreal. Glumila je u francuskom filmu „Asteriks i Obeliks protiv Cezara“.

Karolina Kurkova – češka manekenka. Ima 28 godina i jedna je od anđela Viktorije Sikret. Radila je još za Vog, Šanel, Dior, Hugo Bos i mnoge druge modne marke. Forbs ju je 2007. godine stavio na šesto mesto najplaćenijih manekenki.

Rozi Hafnington-Vajtli – britanska manekenka.Proslavila su je kampanje za donji veš za robne brendove Viktoriju Sikret i Barberi. Glumila je i u trećem serijalu filma Transformers: Mračna strana Meseca.

Nataša Poli – ruski top model. Učestvovala je na 54 modne manifestacija, a radila je za Guči, Pradu,H&M, MaksMaru i mnoge druge.

Ketrin Mek Nil – australijska manekenka. 2007. godine počela je da snima reklame za Dolče i Gabanu, Žana Pola Gotijea,Vog... Tri godine kasnije izabrana je da bude deo čuvenog Pirelijevog kalendara.

Eli Mekpirson – australijski top model. Bila je deo prve genereacija supermodela sa Sindi Kraford, Lindom Evanđelistom, Naomi Kempbel... Tokom karijere dobila je nadimak „Telo“, zbog izuzetne figure. Osim manekenstva, Eli je glumila u brojnim filmovima filmovima.

Alesandra Ambrosio – brazilski top model. Najpoznatija je po radu za Viktoriju Sikret. Ona je izabrana za portparola proizvodne linije „Pink“ iste kompanije. Sajt Askmen.com stavio ju je na drugo mesto „Top najpoželjnijih žena 2008“.

(V. Đ. / foto:photobesitiy.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skarlet

    29. oktobar 2012 | 23:32

    Ne vidim razlog da se ove manekenke nazivaju rugobama, kada izgledaju lepo i bez sminke, ili je ovo mozda samo nacin da se pojedini tese?

  • vojvodjanin

    12. april 2012 | 07:46

    uhh sto su ruzne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA