Gaia eXperiment bina spremila dosad najveći trens program za jubilarni Exit!

Povodom Exitovog jubileja, program je obogaćen forest žanrom, koji će prezentovati gost iz Nemačke

  • 0

Za svoje treće i dosad najatraktivnije izdanje povodom 15. rođendana "Exita", Gaia eXperiment bina na Petrovaradinsku tvrđavu dovodi neke od najtraženijih predstavnika trens muzike.

Od 9. do 12. jula za ljubitelje psy i progressive zvuka, očekuje londonska zvezda Avalon i holandski producent Liftshift, kao i domaći Zyce, E-Clip, Middle Mode, Imaginarium, Pion, Arhetip.

Povodom Exitovog jubileja, program je obogaćen forest žanrom, koji će prezentovati gost iz Nemačke kroz svoja dva projekta: Noctilus i Nocti Luca, dok fuziju goa i etno stila donosi domaća stara škola Sarmati.

Za početak svake večeri uživaćemo u downtempo nastupima izvođača kao što su Magnetic i Dalton, kao i uz domaću DJ podršku sastavljenu od vodećih domaćih organizacija. I ove godine Gaia eXperiment Trance bina sadržaće posebne video performanse kao i dekoracije, a njihova ovogodišnja tema ostaće posebno iznenađenje.

Foto: Promo Foto: Promo

Gaia eXperiment Trance Stage promoviše jedan od najrasprostranjenijih muzičkih stilova, žargonski nazvan psychedelic trance, koji je nastao početkom devedesetih godina, a koji je doživeo veliku svetsku ekspaniziju u protekloj deceniji kroz najveće svetske festivale. Tradicionalno, i ove godine za vođenje bine biće zadužena jedna od najaktivnijih regionalnih trance asocijacija, Xperiment.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA