DŽINOVIĆ ŠOKIRAO U PINKOVIM ZVEZDAMA: Ikonu nazvao gatalicom, a ovako mu je Ceca odgovorila! (VIDEO)

Haris je rekao Marku Stoliću da izvadi "gatalicu" iz džepa i skloni je

  • 13

Tokom nastupa Marka Stolića, jednog od učesnika Pinkovih zvezda, član žirija Haris Džinović primetio je da takmičar drži nešto u prednjem džepu pantalona, pa mu je sugerisao da takvim stvarima nije mesto u takmičenju.

SEKSI BUGARKU OPKOLILA ČETVORICA! Evo ko bi da osvoji "Pinkovu zvezdu" (VIDEO)

- Kad imaš već te uske pantalone, izvadi taj telefon ili kutiju cigareta iz džepa, ocrtavaju se - rekao je Haris Marku kada je završio svoju interpretaciju, a ubrzo je i saznao da se zapravo radi o ikoni sa likom Hrista Spasitelja.

- To je gatalica? Pa prebaci je u zadnji džep - nastavio je Džinović, dok se ostatak žirija nije složio s njegovim mišljenjem.

- Ikone su sasvim u redu, a ti svakako pevaš odlično - suprotstavila se Marina, a Ceca dodala:

- Ja razumem te ikone koje nosiš u džepu i mogu ti reći prijatno me je iznenadilo, kada sam čula da ih nosiš.

Nakon svega, Marko je rekao:

- Ne znam zašto je to Haris rekao, ali imam i ja poruku za njega: Ne bavim se nikakvim magijama, vradžbinama, niti gledanjem u karte, ja samo verujem u Boga i smatram da sam uz njegovu volju došao dovde. Ikone nosim od prve emisije i nosiću ih uvek jer sam vernik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    15. jun 2015 | 11:25

    dokaz kako svi mogu da provociraju srbe i nikom nista

  • Ikone i Srbi

    15. jun 2015 | 11:57

    Zašto neko od vas uopšte očekuje od jednog Harisa da shvati značenje nečeg tako uzvišenog kao što je Pravoslavna Ikona. A to što vređa Ikonu u sred srbije to više govori o nama Srbima koji smo blesavi što mu to dopuštamo.Treba mu jasno pokazati da to ne može da radi.

  • Deda Radoje

    15. jun 2015 | 12:01

    Harise lepo si primljen u SRBIJI...mnogi ljudi obozavaju tvoje pesme...oblacenje...i ponasanje...ali sta ti bi da dirnes u nesto u sta SRBI veruju...da nazoves gataĺicom...nisi ti toliko mlad da neznas ko je ISUS HRIST...oprastamo ti...jer ti si druge vere...pa ti se i ne haje za veru domacina gde zivis...zato te molimo da se izvines...da kazes da je to bio gaf...i da nisi tako mislio...Deda Radoje šumadinac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA