GLASNO I SILOVITO: Ovako će početi Robijev šou u sredu na Ušću!

Dok se u pozadini čuje „Carmina Burana“, na ogromnim ekranima je ispisan pozdrav za publiku a onda na scenu stiže njegov bend. Robija će pratiti 20 muzičara, a tu su i četiri prateća vokala!

  • 0

Prva numera koja će sa Ušća u sredu zagrmeti na koncertu Robija Vilijamsa je „Let Me Entertain You“, po kojoj cela njegova ovogodišnja turneja nosi ime.

Sudeći po snimcima sa njegovih prethodnih nastupa sa ove turneje, Robi će pred publiku izaću uz prilično veliku „frku“.

Dok se u pozadini čuje „Carmina Burana“, na ogromnim ekranima je ispisan pozdrav za publiku a onda na scenu stiže njegov bend. Robija će pratiti 20 muzičara, a tu su i četiri prateća vokala.

Ništa manje zabavno neće biti ni do kraja koncerta jer su tu plesačice, Robijevo menjanje kostima, obavezan izlazak neke od obožavateljki na scenu..

Foto: Twitter/Emile Vaessen Foto: Twitter/Emile Vaessen

ROBIJEVI NAJVEĆI HITOVI NA UŠĆU: Ovo će Vilijams pevati u Beogradu! (VIDEO)

U svom stilu, bez dlake na jeziku, Robi Vilijams je nedavno otkrio kada pravi nabolje pesme.

- Teška srca, ali moram da priznam da mi pesme i nisu baš najbolje od kada sam srećan – rekao je Robi koji za sredu sprema veliki koncertni spektakl na Ušću. Teško mi je da pronađem nešto o čemu bih pevao kad sam srećan. Kad patim, onda mi je puno lakše da pišem. To osećanje mi je puno poznatije od sreće – bio je iskren pevač.

Foto: Twitter/Dre Galiart Foto: Twitter/Dre Galiart

- Ranije sam bio prilično loš, kao neko dosadno i iritantno dete, Uporno sam tražio neki smisao u svom životu, a sada sam ga napokon našao, u svojoj porodici – ispričao je Robi koji sa suprugom ima dvoje dece.

Ulaznice za Robijev prvi koncert u Srbiji, u sredu 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit pred apsolutnom rasprodajom i košta 8.990 dinara. VIP je podeljen u dve zone i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA