Urednik TV Hepi pozvao smenjene vladike u "Parove"! (FOTO)

- Zovu me iz Sinoda SPC, kažu da ne stižu da spavaju. Do pet ujutru gledaju da vide šta će se desiti - kaže Milomir Marić

  • 31

Milomir Marić, urednik TV Hepi, ustalasao je javnost rekavši da je moguće da u rijaliti "Parovi" uđu razrešene vladike Srpske pravoslavne crkve.

On je utvrdio da ovaj program, prepun provokativnog sadržaja, gledaju i crkveni velikodostojnici.

- Zovu me vladike iz Sinoda SPC, kažu da ne stižu da spavaju. Do pet ujutru gledaju da vide šta će se desiti - kaže Marić.

UKLETI PAROVI? Učesnike progone duhovi, zovu popa u pomoć! (FOTO)

Poznati novinar dodaje:

- U današnje vreme ne zna se ko su grešnici, a ko sveci, što dokazuje i činjenica da su neki od vladika smenjeni na Svetom arhijerejskom saboru jer su bili nestašni. Možda ćemo i njih zvati da učestvuju u "Parovima".

Foto: Facebook/Little Mermaid, Telegraf Foto: Facebook/Little Mermaid, Telegraf

Marić je, pošto su ove njegove reči digle veliku prašinu, obrazložio:

- Pomenuo sam i neke vladike, među brojnim gledaocima "Parova" svih profesija i obrazovanja – glumci, političari, pisci, lekari, profesori, novinari... Svi oni prepoznaju običan humorističko – zabavni program. To su mi, najiskrenije, lično rekli, pa ne želim da iznosim njihova imena. To nije nikakvo svetogrđe, niti njihova mišljenja predstavljaju stav crkve kao institucije.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Marić zaključuje:

- Svako ima pravo na svoj privatni ukus i može da gleda ono što mu se dopada i što mu je interesantno, bez obzira na pokušaje javne diskreditacije, trenutno, najpopularnije emisije na svim televizijama. A, moje šaljive izjave samo se uklapaju u humoristički karakter "Parova" i ne znače ništa više od toga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    16. jun 2015 | 15:04

    Послије гостовања масона у емисији, овај човјек није исти! Био је највећи пљувач по истим а онда су га они позвали на њихов састанак на шта је пристао! Тада сам знао да Миломир "пуца", јер недуго затим човјек у емисији брани прашка и не да Н Шаровићу буквално уста да отвори...... пар седмица послије тога постаје "аутор" ове емисије?! Нисам гледао наравно али редовно пратим у "штампи" тако да знам о чему се ради! Сјетите се шта је говорио о старлетама, масонима, турбо-порно-фолку, а гледајте га сада! Чудно зар не?

  • Miroslav

    16. jun 2015 | 14:32

    Njegov glodur ( glavni i odgovorni urednik) je Peconi. To je vrhunac njegove (M. M.) novinarske karijere... Strasno! Zavrsis faks, procitas tone knjiga i onda ovako... Povladjujes najnizem ukusu, slusas polupismene... Kad to rade zene, onda kazu prostotucija...

  • Nada

    16. jun 2015 | 14:43

    Ovaj Maric kao da je sišao sa uma. Ne mogu sa verujem sta prica i radi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA