Mateja Kežman se razvodi, Marina Tadić prijateljica ili ljubavnica?! (FOTO, VIDEO)

Poznati fudbaler posle dugogodišnjeg braka razvodi se od supruge Emilije, sa kojom ima troje dece. Da li je nova ljubav pevačica Marina Tadić, sa kojom lumpuje po beogradskim klubovima i sa kojom je nedavno proveo vikend u Budvi?

  • 0

Bivši reprezentativac Srbije u fudbalu Mateja Kežman razvodi se od supruge Emilije, saznaje Telegraf iz dobro obaveštenih izvora. Kežman iz dugogodišnjeg braka ima troje dece – ćerku Aleksandru i sinove Lazara i Jakova.

- Mateja već duže vreme ne živi sa suprugom, a pitanje je vremena kada će to i ozvaničiti. On brine o Emiliji i njihovoj deci, ali njih dvoje nemaju više mnogo zajedničkih trenutaka, pa se Mateja u poslednje vreme često može videti u beogradskim klubovima u sitne sate, otkriva naš sagovornik.

Baš u pomenutim klubovima, Kežmanu u poslednje vreme najčešće društvo pravi upravo atraktivna pevačica Marina Tadić. Iako su njih dvoje u nekoliko navrata demantovali da su u vezi, ističući da je reč o prijateljstvu, beogradska čaršija već mesecima "ispira usta" njihovom tajnom vezom.

- Da li zbog njegovog braka i neraščišćenih odnosa sa suprugom ili nečeg trećeg, tek njih dvoje nisu javno pokazivali naklonost. A onda se pre nekoliko meseci pročulo da su viđeni kako razmenjuju nežnosti u jednom prestoničkom klubu i tada su počela nagađanja – ističe izvor Telegrafa, koji je insistirao na anonimnosti.

Fudbaler i pevačica podgrejali su sumnje da su u vezi nakon zajedničkog boravka u Budvi, gde su proveli protekli vikend sami. Mediji su objavili fotografiju na kojoj se vidi kako par uživa u bašti jednog kafića na plaži, a veče nakon povratka u srpsku prestonicu Kežman je uhapšen i zadržan u policijskoj stanici jer je vozio pijan.

U nedavnom intervjuu za "Ekskluziv" Mateja je izjavio da sa nema problema sa suprugom kada su u pitanju noćni izlasci.

- Sada sam slobodan da to mogu da radim i naravno da mi prija ovaj luft. Iz tog razloga i izlazim - rekao je Kežman, i dodao: Nadoknađujem sve što sam propustio u nekom periodu, sigurno.

Ipak, i Kežman i Tadićeva i dalje uporno negiraju sve navode o vezi i tvrde da  ih vezuje samo iskreno prijateljstvo.

- Da nešto krijemo, zar bismo se vraćali istim avionom i dozvolili da nas svi vide? - izjavio je fudbaler.

I pevačica se oglasila na Fejsbuku povodom ove priče:

- Dragi moji "novinari" kad budete imali slike gde se sa nekim grlim, ljubim i razmenjujem nežnosti možete reći da sam u vezi, a do tad se nosite svi u tri lepe! Ostavite me više na miru da se družim sa ljudima koje volim - napisala je Marina, a posle sat vremena je dodala i novi status:

- Ja shvatam da sam ja javna ličnost i da se bavim takvim poslom, ali što je mnogo mnogo je!!!! S kim god da se družim ja sam sa njim u vezi! Pa dokle više? Mateja Kežman je moj prijatelj i tako će uvek biti! I baš mi je žao što vam rušim vaše tužne i odvratne priče.

Živi bili, pa videli!

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA