POZNATI IGRAJU TENIS: Milan Kalinić, Gagi Jovanović i Marko Živić uzeće reket u ruke 20. i 21. juna! (FOTO)

Javne ličnosti učestvovaće na 13. "Porše teniskom čelendžer turniru" na terenima TC "Novak"

  • 0

Sportska manifestacija humanitarnog karaktera sa najdužom tradicijom na našim prostorima "Porše teniski čelendžer turnir", biće održana po 13. put na terenima TC "Novak" za vikend 20. i 21. juna.

Turnir će tradicijonalno okupiti veliki broj poznatih ličnosti i predstavnike diplomatskog kora među kojima će se naći Dragan Gagi Jovanović, Milan Kalinić, Marko Živić, Jelena i Žika Zana, Nigor, Adriana Čortan, Dražen Dalipagić, Milan Bošković, Marko Đurovski, Nenad Jestrović, Nemanja Stevanović, Petrući, Uroš Ćertić, Ivan Gavrilović...

Foto: Promo Foto: Promo

...kao i Aleksandar Gajšek, Nenad Marjanović, Igor Miklja, Ivan Stanković, Miša Obradović, Pedja D Boy, Sale Jovanović, Saša Dragić, Mirko Luković, Joca Stefanović, Igor Pervić, Ivana Pataković, Srećko Jarić, Žarko Lazetić, Nikola Kuljača, Miki Panjković, Miša Nestorović, Ilija Belošević, Goga Grubješić, Biljana Vraneš, Goran Pitić, američki ambasador Majkl Kirbi...

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U okviru programa turnira, deveti put će se održati i turnir za decu "Mini-Tennis Open" u organizaciji Teniskog Saveza Beograda, otvoren za svu zainteresovanu decu do deset godina.

Foto: Promo Foto: Promo

Program će oba dana trajati od 10 do 19 sati, a publika će imati priliku da uživa u zabavnom programu i da učestvuje u nagradnim igrama. Posebno iznenađenje biće meč koji će se održati pre finala, a u kome će učestvovati već proslavljeni teniseri.

Foto: Promo Foto: Promo

Humanitarni fond turnira će biti posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv dijabetesa "Plavi krug". Ulaz je slobodan, svi zaintresovani su pozvani da dođu i podrže poznate.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA