NEMA KRAJA! "Parovi" se završavaju, a onda... Maca i Gastoz ponovo u akciji! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, TV "Hepi" sredinom jula počinje sa novim rijalitijem "Maldivi"

  • 29

Ako ste mislili da će popularnim "Parovima" uskoro doći kraj, varate se. Odmah nakon završetka ovog, televizija "Hepi" planira novi rijaliti - "Maldivi", u kojem ćemo ponovo gledati Macu, Gastoza, Tijanu...!

SVI VIKALI: "NAPOLJE"! Zmaj pomahnitao, pogledajte kako ga je obezbeđenje odvuklo! (VIDEO)

"Maldivi" će biti nastavak "Parova", jer će se najpopularniji učesnici preseliti u drugi rijaliti koji bi navodno krenuo već sredinom jula. Gomila starleta će paradirati u kupaćim kostimima i zabavljati gledaoce, a među njima će navodno biti i Gastoz.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

- Ugovori su ponuđeni favoritima i onima koju su doprineli da gledanost bude velika. Većina učesnika je pristala da učestvuje u nastavku. Navodno su pristale Nataša Šavija, Tijana Ajfon, Jelena Golubović i Maca Diskrecija, ali i Gastoz - navodi Informer.

Prinstkrin: YouTube/Parovi TV HAPPY Prinstkrin: YouTube/Parovi TV HAPPY

Učesnicima sadašnji ugovori ističu 28. juna, kada bi trebalo i da se završe "Parovi", a mnogi od njih su odmah odbili ponudu za "Maldive", jer im je svega preko glave. Dogovoreno da je da učesnici kojima je ponuđeno da učestvuju i dalje u rijalitiju, uzmu nekoliko slobodnih dana, a onda se vrate u novu kuću.

Printskrin: Youtube/Parovi TV Happy Printskrin: Youtube/Parovi TV Happy

Budući da produkcija planira da u šou uključi i nova lica, zanimljiva i kontroverzna kao što su i u ovoj sezoni, videćemo da li će "Maldivi" nadmašiti "Parove"!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salvatore

    17. jun 2015 | 11:23

    Ima li ko ovu bolest da zaustavi!!!!

  • Nada

    17. jun 2015 | 11:30

    Znaci javna i luda kuca se sad sele na egzoticnu destinaciju ? Strasnoooo kakvim djubretom nas zatrpavaju a drzava ne reaguje.

  • Niki

    17. jun 2015 | 13:36

    Nemoj te molim vas!!!!!!!! Moj svekar samo to gleda, nemores nista normalno vise gledat!!!! Tolko sam bila sretna da je kraj, a sad neka druga glupost!!!!!! Dokle vise????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA