KEBA DOŽIVEO ŠOK: Kad sam video Severinu na vratima, mislio sam da je skrivena kamera!

Folkeru je sin Igor prvo rekao kako ima devojku iz Hrvatske koja igra folklor

  • 1

Veza između Severine Vučković i Igora Kojića privukla je veliku pažnju javnosti. Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja kažu kako su odmah shvatili da je hrvatska pevačica divna osoba.

Evo šta je Keba rekao o budućem zetu crncu!

Keba je kao i svaki roditelj odmah osetio da se sa njegovim sinom nešto dešava. Kaže da se prva sumnja pojavila kada je Igor došao na njegov koncert u Zagrebu, jer inače nema običaj to da radi. Nakon samo 10 dana Igor je ponovo posetio hrvatsku prestonicu, pa je Draganu odmah bilo jasno da tamo postoji neka devojka.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

- Kada sam ga pitao čime se ona bavi, rekao mi je "Pa igra folklor". Nedugo potom, s njom je boravio u inostranstvu i tada sam posumnjao da sprema neko iznenađenje - reko je Dragan za "Story", a onda ispričao kako se jedan dan Igor samo pojavio na vrtima njihovog doma sa Severinom:

- Pružio sam joj ruku i poželeo dobrodošlicu, mada se u meni sve okrenulo. Pošto se Igor stalno šalio kako će mi prirediti skrivenu kameru, pomislio sam da je to taj trenutak. Umesto toga rekao je "Ovo je moja devojka koja igra folklor" - kaže folker i dodaje da je to prava ljubav, pa mu samo preostaje da uzme gitar i zapeva.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

(Telegraf.rs/Izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zamenik glavnog arhivatora Dragan Torbica

    20. jun 2015 | 14:49

    Severina Vuckovic Keba hahahahahah novo umetnicko ime predlazem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA