ČAS ROKENROLA: Neuništivi "Smak" prašio pred 15.000 fanova! (FOTO)

Radomir Mihailović Točak i ekipa su svirku na Ušću započeli pesmom "Šumadijski bluz" koju su posvetili našim mladim fudbalerima

  • 21

Uz podršku petnaestak hiljada obožavalaca na Ušću, grupa "Smak" je održala sjajan koncert, a već sa prvim rifovima Radomira Mihailovića Točka bilo je jasno da posetioce čeka još jedan spektakl. 

Publika nikad šarenija - od ostarelih rokera, preko bajkera i metalaca, do klinaca i sredovečnih parova koji su verovatno poslednji put bili na koncertu još kad je Željko Bebek bio pevač "Bijelog dugmeta".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Koristim ovu priliku da čestitam našim mladim fudbalerima koji su postali prvaci sveta i ulepšali nam život! A mi ćemo se večeras potruditi da ulepšamo vaš. Ovu pesmu posvećujemo njima - poručio je Točak, i bend je, praćen ovacijama, zasvirao "Šumadijski bluz".

"Smak" nastavlja koncert uz "Kad spavaš sam", "Gore dole" i "Ljudi, nije fer", a atmosfera je sve užarenija. Slede "Idi" i "Miris  nje" koje je otpevao Najda.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Ludnica" je počela uz "Plavu pesmu" i "Profesora", nastavila se neverovatnom "Crnom damom", a kulminacija je usledila, naravno, uz "Daire" koje su iz petnih žila pevali svi na Ušću. Majstori su sa scene otišli posle skoro dva i po sata.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nadamo se da ćemo još imati prilike da rok legende gledamo uživo, jer su od njih učile generacije i, hvala Bogu, učiće i dalje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pn

    20. jun 2015 | 23:45

    Jedan od najboljih ex ju bendova. Namerno kažem jedan od najboljih pošto je bilo stvarno mnogo kvalitetnih bendova koji su svirali odličnu muziku i ja nikako ne mogu da se odlučim za najbolji bend.

  • Milos

    21. jun 2015 | 00:03

    Btiljantan bend,neponovljim zaista.

  • Nikola

    21. jun 2015 | 02:14

    Par komentara za legende.A za starletu koja pokušava da peva nekoliko stotina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA