Eksel Rouz ne želi da bude deo Rokenrol kuće slavnih

Ni ja niti bilo ko iz mog tima nismo tražili da uđemo u Kuću slavnih. To je njihov šou, a ne moj - izjavio je frontmen grupe "Gans N' Rouzis"

  • 0

Pevač grupe "Gans N' Rouzis" Eksel Rouz saopštio je da ovog vikenda neće prisustvovati ceremoniji uključenja u Rokenrol kuću slavnih.

U otvorenom pismu koje je objavio "Los Anđeles tajms", Rouz je naveo da ne želi da uđe u prestižni klub ni lično ni u odsustvu, ali da nema ništa protiv da bivši članovi njegovog sastava budu primljeni na ceremoniji koja će u subotu biti održana u Klivlendu, Ohajo.

- Čisto da se zna, nemam problema sa momcima iz grupe i njihovim uspesima i priznanjima. Ni ja niti bilo ko iz mog tima nismo tražili da uđemo u Kuću slavnih. To je njihov šou, a ne moj - naveo je pevač.

- S tim u vezi, neću prisustvovati ceremoniji primanja u Rokenrol kuću slavnih i odbijam da budem uvršten u nju kao član ''Gans N' Rouzis - dodao je on.

Grupa je vladala hard rok scenom oz 1987. do 1993. godine prodavši 100 miliona kopija albuma. Poslednji album grupe izdat je 1994. godine. Rouz je jedini preostali originalni član grupe koja je formirana u Los Anđelesu 1985.

Rokenrol kuća slavnih u februaru je saopštila da će ove godine u nju ući grupe "Gans N' Rozis", "Red Hot Čili Pejpers", "Bisti Bojs" i da se svi oni očekuju na subotnjoj ceremoniji.

Rouz je rekao da on neće prisustvovati ceremoniji i zatražio da ne bude primljen u odsustvu, niti da se dozvoli bilo kome da primi umesto njega članstvo u Kući slavnih ili govori u njegovo ime.

Portparolka Kuće slavnih rekla je da je organizatorima žao što Eksel Rouz odbija da bude primljen, ali da će grupa, koja uključuje i njega, ipak biti primljena.

Drugi članovi "G N' R"-a, gitarista Sleš, basista Daf Mekejgan i bubnjar Met Sorum udružili su se sa nekadašnjim pevačem "Ston Templ Pajlots"-a Skotom Vejlandom i formirali bend "Velvet Revolver".

(izvor: Tanjug / foto: vikipedija)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA