MUŠKA NOĆ I PROVOD U CINEPLEXXU: Ted i Marka Valberg od četvrtka 25. juna u bioskopima!

Muški provod u bioskopima Cineplexx uz Teda i Marka Valberga!

  • 0

Nastavak urnebesne hit komedije za odrasle ''Ted 2'' sa Markom Valbergom u glavnoj ulozi će biti prikazan u četvrtak, 25. juna od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru ''Men’s night'' događaja.

Ljubitelje duhovitog plišanog medveda očekuje pregršt smeha, besplatni primerak magazina Esquire i gratis osveženje, ali i mogućnost fotografisanja sa Tedom, glavnim junakom iz filma!

Ted se oženio sa Tami Lin i sada žele da prošire porodicu. Stvari se komplikuju u trenutku kada Ted shvata da će, da bi mogao da usvoji dete, morati pred sudom da dokaže da je osoba, a ne igračka.

Foto: Promo Foto: Promo

Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu ''Ted 2'', dok mu podršku na velikom platnu pružaju stari član ekipe Mark Valberg, kao i pojačanja Amanda Sajfrid, Morgan Friman, Lijam Nison i mnogi drugi.

Karte za ''Men’s night'' i projekciju filma ''Ted 2'' su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Foto: Promo Foto: Promo

Film se nalazi u distribuciji Taramount film.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA