LAZAR RISTOVSKI: Rijalitiji su dno dna, treba ih zabraniti!

- To što se po televizijama puštaju turske ili indijske serije, ili rijalitiji koji su stvarno dno dna, tu nema pomoći - izjavio je glumac

  • 28

Legendarni glumac Lazar Ristovski, koji je uprkos teškoj situaciji u srpskoj kinematografiji uspeo da snimi film "Mašinovođa", nema lepo mišljenje o sve zastupljenijim rijaliti programima na našim prostorima.

- Stanje u kulturi u Srbiji je katastrofalno, u kinematografiji je još gore - istakao je Ristovski, kojem se nimalo ne dopada što su rijalitiji sve zastupljeniji.

LAZAR RISTOVSKI: Hrabrost je odlika džentlmena!

- To što se po televizijama puštaju turske ili indijske serije, ili rijalitiji koji su stvarno dno dna, tu nema pomoći, tu država mora da reaguje - izjavio je glumac za "Mondo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Da zabrane te stvari, prosto, ili da ih oporezuju, a od tog dela se finansira kultura, ako je državi stalo do kulture - predložio je Lazar, koji nema novca za postprodukciju filma "Mašinovođa", iza kog stoji kao producent i glavni glumac.

(Telegraf.rs/Izvor: Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    27. jun 2015 | 00:11

    Браво легендо

  • Nada

    26. jun 2015 | 23:54

    Hvala bogu da postoji glas razuma i da neko od javnih ličnosti progovori o ovom užasu koji nam se tako agresivno nameće. Da imamo državu ovo se nikad ne bi emitovalo na nacionalnoj frenkvenciji.

  • Njegos

    26. jun 2015 | 23:35

    Napokon neko da kaže javno šta 90% misle tiho...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA