PAROVI, FINALE: Gastoz pobedio Jelenu Golubović (FOTO) (UŽIVO)

Iz rijalitija su ispali Saška Karan, Tijana Ajfon, Toma Panters, Nataša Šavija, Jovana Tomić Matora, Ružica Veljković, Aleksandar Požgaj, Maca Diskrecija i Zmaj od Šipova

  • 35

Rijaliti "Parovi" se završavio posle 16 nedelja emitovanja. Na kraju pobedio je Nenad Marinković Gastoz, koji je osvojio nagradu od 40.000 evra. Na drugom mestu se našla rediteljka Jelena Golubović, koja je dobila 20.000 evra.

Treći je bio Zmaj od Šipova i on je osvojio 10.000 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Iz rijalitija su ispadali redom: Saška Karan, Tijana Ajfon, Toma Panters, Nataša Šavija, Jovana Tomić Matora, Ružica Veljković, Aleksandar Požgaj, Maca Diskrecija, Zmaj od Šipova i Jelena Golubović

01:00 - Nenad Marinković Gastoz pobednik je rijalitija "Parovi". Drugo mesto osvojila je Jelena Golubović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

00:31 - Zmaj od Šipova je osvojio treće mesto i dobio nagradu od 10.000 evra. Njegovo ispadanje iz rijalitija je najviše obradovalo Gastozove fanove. Zmaj nije bio zadovoljan svojim plasmanom. Odlukom produkcije, Zmaj je nagrađen još sa 5.000 evra.

00:22 - Gastoza su došli da podrže njegova majka, koja je došla iz Francuske, kao i svetski poznati di-džej Riči Blek. Momak iz Pariza istakao da misli da će osvojiti treće mesto.

00:15 - Finalisti koji su ispali iz rijalitija nagrađeni su po 5.000 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

23:59 - Maca Diskrecija je bila naredna ukućanka koja je ispala iz rijalitija. Odlukom produkcije, bosanska starleta nagrađena je sa 10.000 evra.

23:30 - Aleksandar Požgaj je završio učešće u "Parovima".

22: 59 - Ružica Veljković je ispala iz "Parova". Prvo su lažno nominovani Zmaj i Gastoz. Momku iz Pariza je saopšteno da napusti rijaliti, što je on mirno prihvatio. Voditeljka je zaustavila Gastoza i rekla da ipak Ružica napušta takmičenje.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

22: 15 - Jovana Tomić Matora je naredna ukućanka koja je ispala. Pojedini takmičari su plakali zbog toga, pre svega Ružica i Zmaj. Matora je u studio ušla nasmejana, a prvo se izljubilja sa tetkom.

- Meni je ovo više od prvog mesta. Najvažnije je da sam sa porodicom - rekla je ona.

21:19 - Naredna takmičarka koja je ispala je Nataša Šavija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

21:10 - Toma Panters je naredni takmičar koji je ispao. Svi ukućani su bili šokirani što je muzičar ispao, ali su ga pohvalili i pozdravili.

21:00 - Ljuba Aličić je naglasio da mu je Gastoz favorit. To je iznerviralo Zmaja od Šipova. On je naglasio da je veći šoumen od momka iz Pariza.

20:47 - Napravljen je drugi presek glasova i odlučeno je da rijaliti napušta Tijana Ajfon.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

20:39 - Pored Gastoza, veliku podršku od strane porodica ima Toma Panters.

- Ne nadamo se pobedi. Samim tim što je došao do finala predstavlja uspeh. Pokazao se u najboljem svetlu, prezadovoljni smo - rekao je Tomin sin Sloba.

20:38 - Gastoz i Tijana se peckaju. Jelena Golubović navela da misli da sledeća takmičarka koja napušta rijalitij je Nataša Šavija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

20:31 - U revijalnom delu nastupila je Mira Škorić, koja je izvela pesmu "Otkači". Pevačica je rekla da navija da pobedi Gastoz.

20:23 - Posle prvog preseka glasanja, odlučeno je da pevačica Saška Karan napusti rijaliti. Ona je navela da je očekivala što je ispala i da je zadovoljnja što je učestvovala u "Parovima". Navela je da je njen favorit Gastoz.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na početku rijalitija, Jelena Golubović izjavila je da je i srećna i tužna što se "Parovi" završavaju. Zmaj je istakao da on veruje da će pobediti u rijalitiju.

Gastoz je naveo da su ga "Parovi" promenili i da je sve ispod petog mesta za njega neuspeh.

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirce

    28. jun 2015 | 20:30

    Te pare kojje bacate na sms poruke za ove Vip satro zvezde bolje dajte za neko bolesno dete a ne u Peconijeve dzepove i operatera.

  • Milly

    28. jun 2015 | 22:31

    konacno kraj Sodome i Gomore. ....

  • Blabla

    28. jun 2015 | 22:26

    Konacno i to da se zavrsi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA