Kiki Lesendrić i Piloti otvorili drugu “Naxi oazu” u Delta City-ju!

- Publici obećavam da će novi album biti zanimljiv, a u planu je velika turneja sledeće godine, – otkriva Zoran Kiki Lesendrić.

  • 0

“Svet je lep kada sanjamo”, “Zaboravljeni”, “Slučajno”, “Te noći smo se potukli zbog nje”, “Uvek te đavo nađe lakše nego ja”, kao i premijerno izvođenje novog singla “Idi” – samo je deo repertoara Kikija Lesendrića i Pilota koji su izveli na koncertu povodom svečanog otvaranja druge “Naxi Oaze”, u atrijumu Delta City-ja, u subotu, 27. juna.

Koncert u Naxi Oazi bio je prilika i za najavu novog albuma:

- Izlazak našeg novog albuma sasvim sigurno se očekuje u septembru. Imamo sedamnaest novih pesama i još uvek razmišljamo o tome koje od njih se naći na novom CD-u. Publici obećavam da će novi album biti zanimljiv, a u planu je velika turneja sledeće godine, – otkriva Zoran Kiki Lesendrić.

Foto: Promo Foto: Promo

I ove godine, sve do 19. jula, posetioci Delta City-ja imaju priliku da uživaju u raznovrsnim besplatnim sadržajima koji su na programu “Naxi oaze”: od koncerata popularnih domaćih i regionalnih muzičara, kreativnih radionica i animacija za najmlađe, maskenbala i dečijih predstava, do mogućnosti da uživaju u tretmanima za ulepšavanje poznatih frizera i šminkera.

Foto: Promo Foto: Promo

Već u petak, 3. jula od 18 sati, u Naxi Oazi održaće se koncert Leontine i dečijeg hora Čarolija, dok je subota, 4. jul rezervisana za koncert mlade muzičke zvezde Nevene Božović s početkom od 19 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA