BOLJA RIBA OD MODELSICE: Upoznajte Ružičinu sestru Tamaru, novu učesnicu "Maldiva" (FOTO)

Tamaru Veljković više startuju frajeri, a pogotovo fudbaleri

  • 18

Dugo očekivani novi rijaliti "Maldivi" počeo je da se emituje na televiziji "Hepi", gde su se pojedinim učesnicima"Parova" pridružili novi takmičari, među kojima je Tamara sestra Ružice Veljković.

- Roditelji su mi rekli "Uđi, biće ti tamo dobro, možeš da se igraš", jer su tamo uglavnom igre. Drugačije je od "Parova" - kaže Tamara, koja neće biti slobodna kao njena sestra, ostaće verna dečku, iako su u vezi tek nedelju dana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ona kaže da u poslednje vreme frajeri nju startuju više od Ružice, što nam je i sama učesnica "Parova" potvrdila:

- Istina je. Ona je mnogo dobra devojka i mnogo dobro izgleda, čak sam priznala par puta da izgleda bolje od mene. Mnogo je fudbalera spopada, kad god izađemo stalno me pitaju za nju. Nataša ima veliku konkurenciju sada - rekla je Tamara Veljković.

Foto: Facebook/tamarapufnica.veljkovic Foto: Facebook/tamarapufnica.veljkovic

Starleta se raduje sestrinom boravku u rijalitiju "Maldivi", a s obzirom da će najverovatnije ostati kraće od nje, kaže da će je spremiti za šou.

- Moraću da je naučim nekim stvarima, da bi mogla da se bori tamo sa ostalima. Kapiram da ću napraviti od nje hrabru osobru, kao što sam naučila Tijanu, Mimi, Atinu i ostale devojke, mislim da će mi ona biti dobra učenica - poručila je Ružica.

Foto: Faceboo/tamarapufnica.veljkovic Foto: Faceboo/tamarapufnica.veljkovic

(N.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dunja

    29. jun 2015 | 22:15

    '95 godiste. Nema dalje. Sve je jasno.

  • Mlin

    30. jun 2015 | 00:17

    Dok ja učim anatomiju ona zarađuje u najveće a isto smo godište. Cccc gde ode ovaj svet.

  • Nada

    30. jun 2015 | 09:38

    Dok nesvesni razmisljaju koja od ovih bestidnih i moralno posrnulih individua ima bolji oblik, ekonomska kriza se sve vise produbljuje, obican narod ne moze vise sebi da obezbedi ni osnovnu egzistenciju, nema ni za budjav lebac... A vi samo glasajte i bacajte novac u ovu kanalizaciju umesto da dignete glas protiv sunda i kica i svega sto nam razara vec obolelo drustvo. Bar dajte novac u humanitarne svrhe, gde ima smisla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA