SKANDAL: Bratu Mime Karadžića razbili glavu u tuči!

Reditelj Milan Karadžić zavšio u Urgentnom centru nakon što su ga posle premijere predstave pretukla dva nepoznata mladića

  • 0

Reditelju Milanu Karadžiću razbijena je glava u tuči, sinoć nakon predstave u pozorištu "Boško Buha". Dva pijana mladića, za koje očevici tvrde da su rekviziteri konkurentskog pozorišta Madlenijanum, napala su poznatog reditelja, a potom pobeglii. Iako mu je krv lila niz lice, reditelj Milan Karadžić nije bio previše uzbuđen. Strpljivo je sačekao kolegu koji se ponudio da ga odveze u Urgentni centar.

Incident se dogodio na svečanom koktelu nakon premijere predstave "Poslednji zmaj" na večernjoj sceni pozorišta "Boško Buha". Iako je sve obećavalo dobru zabavu, po kakvima je "Buha" naširoko poznata, u jednom trenutku dva mladića koja, kasnije će se ispostaviti, skoro niko nije poznavao, bez objašnjenja napala su reditelja Milana Karadžića.

Iako je pozorište bilo puno, kako u sali, na premijeri, tako i na svečanom koktelu posle, u prvi mah gotovo niko nije stigao da reaguje. Jedini koji su priskočili u pomoć Karadžiću bili su glumac Viktor Savić i upravnik pozorišta Boško Đorđević. Kako bi izbegli veću katastrofu, njih dvojica su uspeli da odvoje napadače od Karadžića i izvedu ih iz pozorišta.

Nakon što su otišli, iz zgrade je izašao i Milan Karadžić u pratnji Andrije Miloševića, Viktora Savića i Boška Đorđevića, a kasnije je za njima izašla i Bojana Ordinačev. Pošto je kolega odvezao Karadžića svojim automobilom u Urgentni centar, Savić, Ordinačeva, Milošević i ostali još neko vreme su pokušavali da utvrde kako je došlo do incidenta i zbog čega skoro niko nije reagovao na vreme.

(Izvor: Puls)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA