Nastavlja se snimanje "Sulejmana", uprkos smrti scenaristkinje!

Scenaristkinja čuvene turske serije Meral Okaj preminula u 53. godini od raka pluća, nove epizode napisaće njeni najbliži saradnici

  • 0

Snimanje četvrte i poslednje sezone popularne turske serije "Sulejman Veličanstveni" biće nastavljeno, i pored smrti scenaristkinje Meral Okaj. Čuvena turska šoumejkerka i korediteljka umrla je u 53. godini od raka pluća, od kojeg je bolovala proteklih devet meseci, a umesto Meral seriju će dovršiti njeni najbliži saradnici.

Meralova je sve radila spontano u životu, pa je tako pisala scenario za seriju neposredno pred svaku epizodu, dok za četvrtu sezonu nije napisala ništa. Takođe, ona je režirala i veći deo "Sulejmana Veličanstvenog", tako da nije poznato ko će ili da li će je neko zameniti.

Sahrani u Istanbulu prisustvovalo je oko deset hiljada ljudi, a među njima bili su Halit Ergenč (tumači lik Sulejmana Veličanstvenog), Mejrem Uzeli (Hurem) i Selma Egec (Hatidže).

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA