VUKAO ME JE ZA KOSU I UDARAO PESNICAMA U GLAVU: Dramatična ispovest devojke koja tvrdi da ju je pretukao poznati pevač!

- Fizički sam mnogo bolje, mada i dalje idem na preglede zbog kičme, ali psihičke traume ne prolaze. I dalje osećam strah - kaže A.M. koja navodi da ju je Ćemo napao bez ikakvog razloga

  • 33

Nakon što je objavljeno da je pevač Amel Ćeman Ćemo navodno brutalno pretukao devojku koja je bila na proslavi njegovog rođendana, oglasila se i A.M. (23) koja u dramatičnoj ispovesti kaže da ju je Ćemo napao bez ikakvog razloga, kao i da ima ozbiljne povrede nosa i kičme, ali i psihičke traume.

- Život mi se potpuno okrenuo naopako! Ćemu nisam poznavala, nikad ga pre, a ni posle te noći nisam videla. Ne znam zašto je nasrnuo na mene i drugaricu s kojom sam bila u lokalu, ništa mu nismo uradile. Jedino što mi pada na pamet je da je jednostavno bio pijan - priča A.N. koja je u jednom beogradskom lokalu bila u društvu drugarice J. K. (23) i njihovog prijatelja, voditelja Vlade Stanojevića, kada ju je, kako navodi, pevač napao 24. aprila, na proslavi svog rođendana i pesnicama tukao do krvi.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Te večeri u lokal sam došla s drugaricom. Vladu poznajemo površno i našle smo se s njim u istom društvu - priča A. M., koja nije želela da joj se objavi ime i prezime.

Ona nije želela da govori o detaljima, ali prema nezvaničnim informacijama "Kurira", ona je na saslušanju u policiji ispričala da je incident počeo kad je manje poznata pevačica Dajana Penezić polila vodom i počela da vređa drugaricu A. M.

- Dajana je navodno napala J. K, koja se ranije zabavljala s njenim bratom, a njihov sukob datira još iz tog perioda. Dve devojke već su bile krenule kući kad je Dajana ispolivala J. K. i počela da je vređa: "Ku..o, ološu" - tvrdi izvor sa lica mesta.

Dve devojke krenule su ka izlazu, međutim, tada se na vratima pojavio Ćemo.

Printskrin: TV Pink Printskrin: TV Pink

- Gde su ku..e, izbacite ku..e napolje! - vikao je pevač i šutnuo vrata, koja su se odbila i udarila A. M. po glavi.

Obezbeđenje lokala tada je reagovalo i nakratko zadržalo pevača. Kad su svi već pomislili da je drama gotova, Ćemo je istrčao napolje i ponovo napao devojke, koje su sedele u automobilu pokušavajući da se smire.

- Otvorio je vrata i počeo da me vuče za kosu! Udarao me je pesnicama dok mi nije raskrvario nos. Ko zna koliko bi me još tukao da nije ponovo dotrčalo obezbeđenje i odvuklo ga - rekla je A. M. u istrazi i dodala da i dalje ima traume posle svega.

Printskrin: Youtube/Dragana96/TV Pink Printskrin: Youtube/Dragana96/TV Pink

- Iste večeri sam otišla na pregled. Imala sam povredu nosa i kičme, zbog čega sam nosila "kragnu". Fizički sam mnogo bolje, mada i dalje idem na preglede zbog kičme, ali psihičke traume ne prolaze. I dalje osećam strah, napadnuta sam bez ikakvog povoda. Sve to je ostavilo posledice na mene. Odazvaću se svakom pozivu nadležnih organa i pridružiću se krivičnom gonjenju pevača - ističe A.M.

Sa druge strane, Ćemov advokat Sanja Glavonjić, je izjavila:

- Ne postoje nikakvi argumenti i materijalni dokazi. Ovakve insinuacije imaju za cilj da naškode časti i ugledu Amela Ćemana i nanesu duševni bol njegovoj porodici.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA