MACA UZELA MIKROFON: Diskrecija puni beogradske klubove! (FOTO)

- U trenutku kada sam se popela na binu zamalo sam umrla od sreće - kaže starleta

  • 12

Bosanska starleta Maca Diskrecija, ozbiljno se bacila na posao. S obzirom da je bivšoj učesnici "Parova", san da postane pevačica, ona ne gubi vreme, već koristi trenutnu slavu.

Nije prošlo ni nedelju dana od njenog izlaska iz rijalitija kada je imala prvu tezgu. Maca je ovog vikenda nastupila u jednom beogradskom klubu zajedno sa njenom drugaricom Emom Lapin.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

Diskrecija je bila velika atrakcija, a gosti kad su je videli nisu žalili novac, već su Macu kitili crvenim novčanicama kako bi im ispunila muzičku želju.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- U trenutku kada sam se popela na binu zamalo sam umrla od sreće. Pevala sam i igrala, ali nije bilo nijednog mačora za mene - izjavila je Maca za "Alo".

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Bio je prepun klub, a Maca je oko ponoći počela sa nastupom. Svi su je pozdravili velikim aplauzom, ona je pozdravila publiku i njene „mačiće“ i počela da ih uveseljava pesmom. U jednom momentu, sišla je sa bine i pevala sa gostima kluba, a tada su počele da lete novčanice. Dobila je baš lep bakšiš - priča izvor koji je prisustvovao nastupu i dodaje:

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Sve vreme je bila nasmejana i raspoložena, slikala se sa svima. Đuskala je i pevala oko četiri sata, a gazda je bio prezadovoljan. Sa njom je na bini bila i Ema Lapin.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

- Dve devojčice od 12 godina čekale su Macu pred klubom da se slikaju sa njom, jer nisu mogle da uđu. Dovezao ih je tata iz Zemuna samo da se upoznaju sa starletom - otkriva izvor koji je bio tamo.

Foto: beogradnocu.com Foto: beogradnocu.com

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija cvorovic

    7. jul 2015 | 05:35

    U celoj priči najluđi otac koji dovede decu od 12 godina da je upoznaju... Bice ponosni otac za 6 godina

  • Banja Luka

    6. jul 2015 | 15:14

    Čudan je ovaj narod,oduševljava se šundom

  • Ana-i-tat

    6. jul 2015 | 18:23

    Samo još ona fali na sceni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA