Keba rekao: "Boli me ona stvar za Severinu!", evo kako mu je Seve odgovorila! (FOTO)

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovena sam što mogu da ga volim - poručila je pevačica

  • 10

Nakon što je nedavno Dragan Kojić Keba na pitanje o svojoj budućoj snajci ljutito odgovorio: "Boli me ku**c za Severinu!", svi su se pitali kako će reagovati hrvatska pevačica, a njen odgovor će vas sigurno iznenaditi. 

ĐE SE KUPAŠ? Da li biste se brčkali sa golišavom Severinom? (FOTO) (VIDEO)

Seve je izjavila da sve vreme posvećuje svom sinu Aleksandru i Igoru Kojiću, Kebinom sinu.

Foto: Instagram/severina Foto: Instagram/severina

-  Tamo gde ima mnogo ljubavi nema mesta za strah. Verujem u bajke i u ljubav do kraja života. Moje srce mi je donelo samo dobro. Donelo mi je sina, Igora i pesme koje pevam, život koji živim - rekla je Vučkovićeva a onda je ispričala šta misli o porodici svog dečka.

Foto: Facebook/severina Foto: Facebook/severina

- Igor je prekrasan muškarac i dobar čovek koji me voli i pazi u svakom trenutku. Blagoslovena sam što mogu da ga volim i što zajedno uživamo u životu. Velika je radost gledati kako se vole on i Aleksandar. Ali Igor nije mogao biti drugačiji, jer je toplinu i iskrenost nasledio od roditelja, Olje i Dragana, koje ja obožavam. I srećna sam što ću Draganu biti gošća na koncertu u Loznici. Iz ljubavi prema Igoru i prema Draganu - zaključila je pevačica i ovim verovatno stavila tačku na priče da se Keba i ona ne vole.

(Telegraf.rs/Hello)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoje

    7. jul 2015 | 09:51

    I mene zabole za oboje!

  • Ema

    7. jul 2015 | 13:25

    zaista si me razocarala...Obozavala sam te i mislila da si ispunila sa rodjenjem sina svoj zivot. A sta si ti uradila:vodis muskarca koji ti moze biti sin i koji nikako nemoze biti tvoj nivo...Zalosno,zaista zalosno..

  • Dava

    7. jul 2015 | 15:39

    Pa i da je rekao pa sta.? Na glavu mu se popeli sa severinom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA