DRAMA ZVEZDE GRANDA: Sve mi je gore, a doktori ne znaju šta mi je

- Modrice na mom telu me dodatno nerviraju zbog toga što je leto i velike su vrućine a ja ne mogu da se skinem - rekla je Jelena Kostov

  • 9

Pevačica Jelena Kostov nedavno je preležala grip. Kako piše "Blic", zdravstveno stanje ove zvezde "Granda" se stalno pogoršava, a kako su naveli doktori, oni ne znaju šta joj je.

- Bila sam jako bolesna i pila sam antibiotike, ali sam primala i injekcije. Taman kada sam mislila da je sve prošlo pošto sam primila svu terapiju, pojavile su se neke fleke i modrice od istih tih injekcija. Nešto kao nuspojava. Sada mažem silne kreme i masti ne bih li i to sanirala, ali nažalost, ne prolazi - rekla je Jelena za ovaj dnevni list, i dodala da joj nije jasno šta ju je snašlo:

Printskrin: Youtube/Fantastic Show Printskrin: Youtube/Fantastic Show

- Doktori su mi rekli da se to dešava jako retko. Gotovo da ne pamte kada su imali takav slučaj. Modrice na mom telu me dodatno nerviraju zbog toga što je leto i velike su vrućine a ja ne mogu da se skinem. Da i ne pominjem što ne mogu nigde na kupanje jer bi bilo strašno kada bih se pojavila u kupaćem kostimu. Naravno, ni sunce nije preporučljivo za stanje u kojem se nalazim. Predstoje mi i nastupi na primorju, pa se samo nadam da će kroz nedelju-dve ovo proći- navela je ona.

(Telegraf.rs/izvor: "Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • saj

    7. jul 2015 | 11:51

    a ko ti je rekao da pijes antibiotike ako imas grip????lutko smanji malo dozivljaj u jurnjavu za parama

  • Nista licno

    7. jul 2015 | 11:43

    Osetljiva ti koza i dobila si modrice od injekcija, cemu drama?

  • Makarije

    7. jul 2015 | 15:06

    Ja bi to da detaljno pregledam.Imam lek za nju.:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA