Karaoke Olimpijada: Muzičke zvezde sviraće na matrici

Zvezde će pevati uživo preko matrice koja će unapred biti snimljena. Organizatori "krive" nepredvidivo britansko vreme, kao i specifičan oblik olimpijskog stadiona

  • 0

Kao što je ranije poznato, na ceremoniji otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara nastupiće najveće muzičke zvezde Velike Britanije. Međutim, spektakl koji će biti u prilici da gleda oko milijardu ljudi  biće uskraćen za "živ" nastup. Naime, odlučeno je da će domaće muzičke zvezde svirati na već snimljenoj matrici, prenosi Dejli Mejl.

Organizatori Olimpijskih igara u Londonu pravdaju ovaj potez nestabilnim britanskim vremenom, kao i tehničkim poteškoćama zbog specifičnog oblika stadiona.

- Zbog komplikacija nije moguće da se muzika izvodi uživo na svim nastupima. Biće nekih živih muzičkih elemenata, ali za većinu nastupa muzika će biti unapred snimljena. To je standardna procedura za ceo događaj - rekli su iz organizacionog tima.

Iako se lista izvođača čuva u tajnosti, veruje se da će nastupiti najveća imena britanske i svetske muzike kao što su Roling Stonsi, Koldplej, Adel, D Hu i mnogi drugi. Jedino je čuveni pank bend "Seks pistols" odbio da učestvuje na najvećem sportskom događaju.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA