SPAVAO SA 1.033 ŽENE! Čuvenom holivudskom zavodniku je izmakla samo jedna lepotica, iznenadićete se koja! (FOTO) (VIDEO)

Piter O'Tul je, između ostalih, u krevet odvukao Anitu Ekberg, Elizabet Tejlor, Avu Gardner i Džejn Mejnsfild

  • 7

Legendarni glumac Piter O'Tul koji je preminuo 2013. u 82. godini, važio je za velikog zavodnika a kako se navodi u biografiji "Piter O'Tul: Pakleno sečivo, seksualni odmetnik, irski buntovnik", on je spavao sa 1.033 žene!

Da su ovi sadašnji holivudski švaleri mala deca za O'Tula, najbolje pokazuje neverovatan spisak lepotica koje nisu mogle da odole njegovom šarmu.

Ako vam nije dovoljna informacija da je jednom, za opkladu od 150 dolara, u krevet odveo tri fatalne plavuše - Džejn Mejnsfild, Dajan Dors i Anitu Ekberg, onda vredi pomenuti da se na njegovoj listi "trofeja" nalaze i Elizabet Tejlor, Odri Hepbern, Ava Gardner i Vivijen Li.

Piter je nevinost izgubio sa striptizetom kada je imao 13 godina, i od tada je neumorno zavodio žene.

Postoji, međutim, i jedna dama koja ga je otkačila svaki put kada ju je on startovao a to je čuvena glumica Ketrin Hepbern koja ga je zvala prasetom i pijanicom! 

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA