Nekada ste zbog njih bežali iz škole, a ovako sada izgledaju glumci iz serije "Melrouz Plejs" (FOTO) (VIDEO)

Hit ostvarenje iz devedesetih bilo je izuzetno popularno a mnogi od nas nisu propuštali šta rade Amanda, Džejk, Elison, Majkl i ostali likovi

  • 1

Jedna od najpopularnijih serija devedesetih jeste "Melrose Plejs". Da podsetimo, radnja ovog ostvarenja odvija se u Zapadnom Holivudu i prati životnu priču mladih ljudi, stanara ulice 4616 Melrouz Plejs. Prikazivala se u period od 1992. do 2009. godine.

Mnogim gledaocima ove serije ostali su u pamćenju i glavni likovi. Evo šta oni danas rade i kako izgledaju

Tomas Kalabro - Glumio je lik doktora Majkla Mansinija. Posle serije "Melrose Plejs", glumio je u ostvarenjima "CSI: NY" i "NCIS: Naval Criminal Investigative Service". Danas ima 56. godina i izleda OVAKO.

Pogledajte kako je Tomas Kalabro igrao doktora Majkla Mansinija:

Marša Kros - Ovu glumicu smo mogli da gledamo u ulozi doktorke Kimberli Šo. Ona danas ima 53 godine, a pamtimo je po liku Bri Van De Kamp u ostvarenju "Očajne domaćice".

Marša u ulozi doktorke Kimberli u seriji "Melrose Plejs":

Marša u ulozi Bri Van De Kamp u seriji "Očajne domaćice":

Heder Loklir - Igrala je lik Amande Vudvord. Pre toga, glumila je u čuvenoj seriji "Dinastija" i poznata je po ulozi zavodnice Semi Džo. Bila je udata za gitaristu grupe "Bon Jovi" Ričija Samboru, s kojim ima ćerku Avu. I dalje je aktivna glumica i ima 53 godine.

Evo kako je Heder Loklir glumila u seriji "Melrose Plejs":

Danas izgleda ovako:

Grent Šou - Igrao je glavnog zadovnika u seriji Džejka. I danas ga možemo gledati u brojnim televizijskim serijama, kao na primer u ostvarenju "Zločinački umovi", u kojem igra lik Koltona Grenta. Ima 54 godine.

Grent kao Džejk u seriji "Melrouz Plejs":

Džozi Biset - Glumila je Džejn Mansini. I dalje je aktivna glumica i ima 44 godine.

Džozi u seriji "Melrouz Plejs"

Enrdu Šu - Igrao je lik Bilija Kempbela. Danas ima 48 godina, a pamtimo ga i po ulogama u filmovima "Čudotvorac" i "Grejsi".

Endru u seriji "Melroz Plejs":

Dafne Zuniga - Pamtimo je po ulozi Džo Rejnolds. Dafne i dalje možemo gledati u brojnim serijama. Ima 53 godine.

Dafne u seriji "Melrouz Plejs":

Kortni Torn Smit - Glumila je lik Elison. Kortni i dalje možemo gledati u serijama. U ostvarenju "Život po Džimu" glumila je Džimovu suprugu Šeril, a u sitkomu "Dva i po muškarca" imala je sporednu ulogu.

Kortni u seriji "Melrouz plejs":

Kortni u "Dva i po muškarca":

Dag Savant - Glumio je lik Meta Fildinga. Uspešan je holivudski glumac i igrao je u seriji "Očajne domaćice". Igra i u ostvarenju "Havaji 5-0".

Dag u seriji "Melrouz Plejs":

Lora Lejton - Igrala je lik Sindi Endrujs. Ima  47 godina i glumi u seriji "Slatke male lažljivice". Udata je za Daga Savanta, i ima dvoje dece.

Lora u seriji "Melrouz Plejs":

Magazin "Entertainment Weekly" je 2012. godine okupio ekipu serije "Melrouz Plejs", a oni su se zajedno slikali za naslovnicu. Pogledajte kako izgledaju:

Reprint: Entertainment Weekly Reprint: Entertainment Weekly

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA