IGRA GOLA DA BI PREHRANILA ĆERKU: Tužna životna priča seks-bombe iz "Maldiva"! (FOTO)

- Dugo je tražila posao, a kada je videla da gotovo nema nade da je iko zaposli, javila se na oglas za igračice i tako počela - navodi izvor blizak Uni Grujić

  • 38

Seksi Una Grujić izazavala je pravu pometnju kada je ušla u "Maldive", a "Plejboj" zečica je, kako tvrde njeni prijatelji, počela da pleše gola po klubovima, jer je jedino tako mogla da zaradi novac za svoju porodicu.

 GORI INTERNET! Gola učesnica "Maldiva" tri minuta pozira za "Plejboj"! (18+) (VIDEO)

- Uni je otac njene ćerke bio prvi dečko. Kada je zatrudnela odlučili su da zadrže dete i da se venčaju. Sve je bilo u redu dok na svet nije došla devojčica. Tada je Unin muž počeo da izlazi i da se provodi, zbog čega su se često svađali, a na kraju su se i razveli. Beba je tada imala samo dva meseca - navodi izvor blizak Grujićevoj i dodaje:

- Una je ostala sama s bebom bez ikakvih prihoda. Dugo je tražila posao, a kada je videla da gotovo nema nade da je iko zaposli, javila se na oglas za igračice i tako počela.

Foto: e-stock.us/Era Foto: e-stock.us/Era

Inače, Unina ćerka je završila treći razred osnovne škole i zna čime se njena majka bavi.

Foto: e-stock.us/Era Foto: e-stock.us/Era

(Telegraf.rs/izvor: Stars)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    8. jul 2015 | 15:42

    A kod mene u pekari non stop traze radnice kako nema posla plata 35000 prijava slobodan dan a moze da ponese pecivo kada ostane ali lakse je skidati se gola i dizati noge

  • Ljubisa

    8. jul 2015 | 19:35

    Sirota.

  • Pera

    8. jul 2015 | 16:14

    Koliko pljuvaca! Sta ako se skida gola, ko hoce da gleda, neka gleda. Je l ukrala ona nekom nesto, je l ubila nekog? Politicari i tajkuni upropastili zemlju, niko ne spominje to. Skine se, zaradi pare, sta je tu sporno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA