Spilberg i Henks oživljavaju istinitu priču o Hladnom ratu

Pogledajte prvi trejler: Henks je zadužen za razmenu špijuna!

  • 2

Stiven Spilberg udružio je snage sa oskarovcem Tomom Henksom u trileru "Most špijuna". U prvom trejleru vraćaju nas u eru Hladnog rata - gledaćete Henksa kao advokata iz Bruklina Džejmsa Donovana, koga CIA šalje na gotovo nemogući zadatak - da pregovara oslobađanje zarobljenog američkog U-2 pilota na ruskom tlu. U glumačkoj postavi pored Henksa našli su se Mark Rajlans, Skot Šepard, Ejmi Rajan i Alan Alda.

"Most špijuna" se odnosi na stvarni berlinski most koji je spajao Zapadni Berlin i Potsdam, koji se tada nalazio pod kontrolom Istočne Nemačke. Tokom 60-ih godina američke i sovjetske tajne službe su na njemu obavljale razmenu zarobljenika. Spilberg je na veliko platno preneo priču o prvoj razmeni zarobljenika na mostu - 10. februara 1962. godine, kada su dve zaraćene strane razmenile sovjetskog špijuna Rudolfa Abela i američkog pilota Frensisa Gerija Paversa.

Scenario za "Most špijuna" su napisala braća Koen i Met Čerman.

Ukoliko se osvrnemo na prethodne filmove čiju režiju potpisuje Spilberg, a Henks glumi – Spašavanje redova Rajana, Uhvati me ako možeš, Terminal, od trilera "Most špijuna" se mnogo očekuje! Pogledajte trejler.

Na repertoaru domaćih bioskopa "Most špijuna" naći će se od 26. novembra.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Heaven door

    8. jul 2015 | 20:51

    I naravno u filmu će Amerikanci ispasti dobri a Rusi zlikovci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA