ŠOK: Zlatna košarkašica Milica Dabović ulazi u "Maldive"? (FOTO)

Predvodnica srpske reprezentacije je nedavno izrazila želju da se oproba u rijalitiju

  • 10

Košarkašica Milica Dabović, kapiten naše zlatne reprezentacije, mogal bi mnoge poprilično da iznenadi pošto, navodno, ulazi u "Maldive".

Jedna od trenutno najpopularnijih srpskih sportistkinja stiže, kako navodi Informer, u aktuelni rijaliti! Milica je pre nekoliko dana dobila ponudu da uđe u ovaj šou za više nego solidan nedeljni honorar.

- Ne mogu da otkrijem o kojoj cifri se radi. Dovoljno je reći da niko od ostalih učesnika ovog rijalitija ne dobija ni blizu te sume. Ipak, s obzirom na to da je šampionka, zaslužila je veći honorar - otkriva izvor blizak Milici.

- Možda su neki iznenađeni njenom odlukom, ali oni koji je dobro poznaju znaju da je veliki avanturista i da obožava izazove. Svi kažu da je egzibicionista, što je ovim potezom i dokazala. Ona želi da uđe u rijaliti da bi se zabavila - dodaje izvor dnevnog lista.

Foto: Instagram/milicamrvica Foto: Instagram/milicamrvica

Milica je nedavno rekla da bi volela da se okuša u rijalitiju, u čemu bi mogao da joj pomogne Dragan Đilas, koji je navodno bio u vezi sa njenom mlađom sestrom Anom.

Foto: Facebook/Milica Dabovic Foto: Facebook/Milica Dabovic

- Rado bih ušla u "Survajver". Htela bih da me pozovu sledeće godine, a to će mi sigurno srediti predsednik Košarkaškog saveza Dragan Đilas - rekla je atraktivna košarkašica koja je, izgleda, prihvatila ponudu čelnika "Hepija".

Foto: Facebook.com/milicadabovic13 Foto: Facebook.com/milicadabovic13

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA