DA LI ĆE UĆI U RIJALITI? Evo koliko će Milica Dabović dobiti za ulazak u "Maldive"

- Za nju se sprema i poseban apartman - kaže izvor blizak produkciji

  • 6

Košarkašica Milica Dabović, u ponedeljak navodno ulazi u "Maldive", gde će imati poseban tretman, kao princeza.

Kapitenka reprezentacije će navodno za nedelju dana provedenih u rijalitiju dobiti honorar od 10.000 evra. Kako "Alo!" piše, Milica će biti izdvojena od drugih takmičara, jer će dobiti svoj apartman u luksuznoj vili.

Foto: Facebook.com/milicadabovic Foto: Facebook.com/milicadabovic

- Milica dugo nije pristajala da pregovara o ulasku, ali kada su je uverili da će biti maltene izdvojena od dela ekipe koji se već nalazi unutra, dogovor je postignut. Osim toga što je dobila najveći honorar ikada dat nekom od učesnika, za nju se sprema i poseban apartman - priča izvor blizak produkciji i dodaje:

Foto: Twitter/@MILICADABOVIC13 Foto: Twitter/@MILICADABOVIC13

- Samim tim, Milica će uživati u još većem luksuzu, na raspolaganju će imati sluge i spavaće u svom delu luksuzne vile. Ovo može da bude mač sa dve oštrice jer će takav tretman ubrzo izazvati ljubomoru ostalih ukućanki, naročito što će u svoje odaje moći da se povuče kada god poželi. Za nju će važiti i posebna pravila, koja će joj davati više slobode nego ostalim ukućanima, sa kojima će se družiti tokom dana i na žurkama - naveo je ovaj neimenovani sagovornik.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Košarkašica tvrdi da je dezinformacija da ona ulazi u "Maldive". Međutim, s obzirom da svi takmičari potpisuju ugovor u kome postoji stavka koja im brani da pričaju o ulasku u rijaliti, nama preostaje samo da sačekamo ponedeljak i vidimo da li će se Milica pojaviti.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdrav Razum

    10. jul 2015 | 11:08

    Koja je onda svrha njenog ulaska?

  • Aus

    10. jul 2015 | 10:51

    Nemoj molim te uci dacu ti ja i 100.000 evra i odmori na Maldives 4 sedmice svece da platim samo nemoj da ulazis . Prelepa si ne ponizavaj se

  • Milivoje

    10. jul 2015 | 10:49

    Zašto devojko???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA