Koncert LEXINGTON BENDA ove subote u ''ZEMUN PARKU''!

Popularni Lexingtonci održaće za sve Zemunce koncert u novootvorenom ''Zemun parku'', u subotu 11. jula sa početkom od 19 časova!

  • 1

Lexington bend, najpopularniji muzički sastav u Srbiji i regionu, održaće koncert u Zemun parku, u subotu, 11. jula, sa početkom u 19 časova.

Posle prvog solističkog koncerta kojim su oduševili beogradsku publiku, članovi benda ponovo će napraviti dobru žurku svojim fanovima, a ovoga puta, nastupiće u Zemun parku, nedavno otvorenom, prvom ritejl parku u Beogradu.

Nastup Lexington benda organizovan je u okviru Grazia šoping noći, za kada su mnogi brendovi obećali velike popuste i pogodnosti za kupovinu.

Foto: Promo Foto: Promo

U subotu će u Zemun parku, kao i svakog dana, radnje biti otvorene od 10h, a popusti i zabavni program počeće u 19h i trajaće sve do ponoći. Pored velikog broja posetilaca, očekuje se odličan provod i puno zanimljivih sadržaja u „novom srcu Zemuna“.

Foto: Promo Foto: Promo

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA