Rita Ora počasna ambasadorka samoproglašene države Kosovo! (FOTO)

- Mi smo impresionirani Ritom, njenom voljom i talentom. Ona je postala nadahnuće za njen narod - rekla je predsednica Atifete Jahjaga

  • 10

Pop pevačici Riti Ori (25), koja je poreklom s Kosova, u Londonu je uručen dekret kojim je proglašena za počasnu ambasadorku nepriznate države.

Pevačici je dekret uručila predsednica samoproglašene države Kosovo Atifete Jahjaga.

Na svečanosti u ambasadi Kosova u Londonu bio je i bivši premijer Velike Britanije, Toni Bler sa suprugom, bivši generalni sekretar NATO, lord Džordž Robertson, bivši komandant KFOR-a, general Majkl Džekson i drugi.

- Mi smo impresionirani Ritom, njenom voljom i talentom. Ona je postala nadahnuće za njen narod. Uz životne teškoće izbeglice, odvojena od njihove kuće, njene porodice, nije gubila nadu. Tražila je nove mogućnosti, ovde u Velikoj Britaniji, u zemlji koja ju je prigrlila kao da je njena, bez ikakve diskriminacije - rekla je Jahjaga o Ori, čija se porodica 1991. doselila iz Prištine.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    11. jul 2015 | 01:04

    Ha ha,nas reklamira lady gaga

  • Bzvzz

    11. jul 2015 | 04:17

    Nepriznate drzave od strane srbije.. inace priznate od celog sveta.. Dzaba ljudi moji kad demokratija vlada.. dzba sto mi kazemo da su dva i dva cetri kad velesile kazu da je pet.. onda ceo svet za njima vice da su dva i dva pet.. ukratko pravde ni za leka i samo bog je sudija

  • Vojvoda Od Stiga

    11. jul 2015 | 11:40

    Ja bi sa ritom da pregovaram...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA