FILIP ME JE VARAO S DEČKOM: Detalji gej afere u "Parovima"

- Kada sam videla da se muva sa tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana u kojem smo živeli zajedno - kaže Ružica Veljković

  • 17

Iako je izgledalo da je na pomolu nova rijaliti ljubav, Ružica Veljković je raskinula sa Filipom Đukićem sa kojim se smuvala u "Parovima", a prema njenim rečima, maneken ju je varao sa nepoznatim momkom! 

SEKS U MALDIVIMA: Pogledajte akciju Gastoza i Ane! (VIDEO)

- Pošto je on stalno krio telefon od mene i nije hteo da mi kaže s kim se dopisuje, a moj telefon je uvek otvoren i sve je mogao da vidi kad god je poželeo, to me je navelo da posumnjm da  me vara. Pošto mi nikad nije govorio gde ide, sa kim i šta radi, pre dva dana sam uzela njegov telefon i počela da gledam s kim se dopisuje. Tada sam pronašla da je razmenjivao poruke eksplicitnog sadržaja sa nepoznatim momkom. Šokirala sam se kada sam videla sve to i u prvi mah nisam mogla da poverujem. Kada sam videla da se muva sa tim dečkom, pokupila sam stvari i otišla iz stana u kojem smo živeli zajedno - priča Veljkovićeva i objašnjava zbog čega je odlučila da javno ispriča koji su razlozi raskida.

Prinskrin: Youtube/Dusan Dusanovic Prinskrin: Youtube/Dusan Dusanovic

- Razmišljala sam da li da podelim sa javnošću to da smo raskinuli, ali sam ubrzo shvatila da moram to da uradim zbog ljudi koji nas vole - zaključila je Ružica.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA