IMAM PARA ZA HLEB, AL' NEMAM ZA PAŠTETU: Poznata srpska glumica nema novca za hranu! (FOTO)

- Pozorište "Zvezdara teatar" u kom igram tri predstave, duguje mi honorar od februara. Glumim humanitarno! To je strašno - priča Katarina Žutić

  • 38

Glumica Katarina Žutić slabo dobija pozive da igra u filmovima i serijama, a beogradski "Zvezdara teatar" duguje joj honorar od februara.

Ćerka legendarnih glumaca Svetlane Bojković i Miloša Žutića, nedavno je dobila Sterijinu nagradu za ulogu Erne u predstavi "Kazimir i Karolina", ali je ogorčena situacijom u domaćoj kinematografiji.

Ova srpska predstava je dobila čak šest nagrada na prestižnom festivalu! Evo o kojoj je reč! (VIDEO)

- Pozorište "Zvezdara teatar" u kom igram tri predstave, duguje mi honorar od februara. Glumim humanitarno! To je strašno. Možda imam novca da kupim hleb, ali nemam para za nešto da namažem na njega - otkriva Katarina za "Informer".

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

"Zvezdara teatar" je glumici i njenim kolegama uputio pismo izvinjenja, u kojem je stajalo da ne mogu da im plate honorare do kraja sezone, i ne znaju hoće li uopšte moći. Ipak, ona i njene kolege su nastavili da igraju predstave.

- Ako kažemo da nećemo da pristanemo na to, zatvaramo jednu scenu u Beogradu, a i ovako ih je malo. Mada, pozorište je preživelo mnogo toga. Ipak, čini mi se da se vraćamo u srednji vek. Tada su se pozorišta rasformirala, pa se žongliralo i zabavljalo na trgovima. Ta pomisao mi teško pada - kaže Katarina.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Katarinin bend "Kamikaze" nastao je kao bunt i duhovno osvešćivanje mladih. Evo šta kaže o tome:

- Pa, nada umire poslednja. Rijalitiji postoje već dugo, to nije od juče palo s Marsa. Kapitalistički model tako funkcioniše. Važno je da TV sadržaj bude podoban nižem društvenom staležu, da bi oni koji gledaju shvatili kako oni mogu to mnogo bolje. U stilu - ja nisam tolika budala. Bend koji je nastao sa željom da nešto poruči ne može da se takmiči sa konceptom rijalitija. Ipak, u septembru snimamo nove pesme i radimo dalje - zaključila je Žutićeva.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    14. jul 2015 | 12:48

    svi se fliraju žena je rekla istinu. Nije sramota nemati sramota je krasti, otimati i prodati se za imati.

  • Kivi

    14. jul 2015 | 11:55

    Zalosno ali zato imaju love ovi nepismeni nazovi biznismeni sto se bave svim i svacim uzas jedan jadne li drzave!

  • Branka

    14. jul 2015 | 12:39

    Nazalost Katarina izgleda u ovoj nasoj Srbiji treba biti dno dna uci u rijaliti i ima ces para! Prave vrednosti pralaze na nasu zalost tako kao ti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA