Milan Kalinić i Andrija Milošević u stenama igraju "Pevaj brate"! (FOTO)

Na promociji kojom su najavili izvedbu predstave, sve prisutne su nasmejali do suza

  • 3

Glumci Milan Kalinić i Andrija Milošević najavili su da će pred beogradskom publikom na otvorenom igrati popularnu predstavu "Pevaj brate dva".

Navikli smo da su Milan i Andrija uvek duhoviti, ni ova prilika nije bila izuzetak. Našli smo se sa glumcima u restoranu "Top night - Topčiderska noć" na čijoj će letnjoj pozornici oni 31. jula igrati predstavu "Pevaj brate dva".

Scena se inače nalazi u stenama, tako da je ambijent izuzetno interesantan, ne samo za publiku, već i samim glumcima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Otvorene scene su uglavnom, ogromne scene. Igrali smo skoro na Paliću pred 950 ljudi, kad dođe publika u tom broju, to je poseban osećaj. Tako da jedva čekam da nastupim 31. jula ovde - istakao je Kalinić.

Milošević koji se raduje nastupu, kaže da ne oseća razliku između gradova u kojima igra, pa čak ni kada igra u svojoj zemlji, Crnoj Gori, jer tvrdi da je svugde ista publika.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Treći član ekipe, Milan Vasić, nije bio prisutan, ali su ga spomenuli i našalili se na njegov račun.

- Vasić je, sećam se, jednog ponedeljka došao autobusom. Sačekao sam ga na autobuskoj stanici, imao je jednu cipelu - našalio se Andrija i nasmejao sve prisutne.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Fantastična trojka vas poziva da još jednom budete uz njih, 31. jula na letnju scenu "Top nighta", pogledate predstavu "Pevaj brate dva" i smejte se do suza sa Kalinićem, Miloševićem i Vasićem.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Nastassia Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA