JANA STEJDŽ NA BALATON SOUND FESTIVALU: Centralno mesto najboljih after partija!

Jana stejdž na Balaton Sound festivalu, a koji je održan od 8. do 12. jula, bio je najposećenije mesto nakon glavnog stejdža na kojem su nastupile najveće zvezde elektronske muzike - Tiësto, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Hardwell, Afrojack, Ludacris, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike!

  • 0

Vezujući se za najbolje festivale u Evropi, Jana je još jednom pokazala da najbolje ide uz najbolje, a atmosfera na Janinom stejdžu dokaz je da vrhunski muzički spektakli i najpoznatija voda u regionu idu jedno sa drugim

Jana stejdž na Balaton Sound festivalu, a koji je održan od 8. do 12. jula, bio je najposećenije mesto nakon glavnog stejdža na kojem su nastupile najveće zvezde elektronske muzike - Tiësto, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Hardwell, Afrojack, Ludacris, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike kao i još 50-ak izvođača koji su punih 5 dana atmosferu na Balatonu dovodili do usijanja.

Odličnu atmosferu festivala upotpunio je posebno osmišljen i odlično dizajniran Jana stejdž na kojem se iz večeri u večer povećavao broj posetilaca, koji su u Jani tražili spas od vrućina, ali i mesto za nezaboravan provod. Veliki broj ljudi, vrhunski DJ nastupi, deep house i drum'n'base ritmovi, privlačili su mlade da uživaju u after hour zabavi i Jana pićima, stvarajući poseban doživljaj i zabavu koja će dugo prepričavati.

 

Foto: Promo Foto: Promo

Na Jana stejdžu se tokom svih 5 večeri tražilo mesto više, a činjenica da su muzički provodi trajali do rane zore potvrđuju da je Jana zaslužila svoje mesto na Balatonu i da je spremno odgovorila izazovima zvezdane muzičke scene.

Foto: Promo Foto: Promo

Nakon Balatona za Janu sledi još veći izazov. Treću godinu za redom Jana je partner Sziget „Island of freedom“, drugog najvećeg festivala u Evropi koji će se od 10. do 17. avgusta 2015. održati na Szigetu, ostrvu usred Budimpešte. Sziget festival je prošle godine proglašen najboljim velikim festivalom u Evropi po Festival Awards Evrope. Da je reč o najboljem velikom evropskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robbie Williams-a, a on će zasigurno zapaliti publiku i dati poseban pečat vrućim letnjim večerima, dok će Jana biti odlično osveženje kada temperature dostignu maksimum.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA