Nigora žestoko ispljuvali zbog "seljaka" u Kotoru, evo kako je odgovorio! (FOTO) (VIDEO)

Popularni muzičar je izazvao brojne reakcije video snimkom kad se, uz zvuke turbo folka, zapitao u šta se pretvorio njegov rodni grad, i konstatovao da je "sve otišlo u ku*ac"

  • 65

Popularni Nigor se, nedavno, u video snimku iz svog rodnog grada, sa nevericom, slušajući turbo-folk zvuke, zapitao "u šta se pretvorio njegov lepi Kotor" i konstatovao da su ga "seljaci" naselili, a posle mnogobrojnih reakcija, detaljnije je obrazložio svoj stav.

NIGOR LJUT: Moj Kotor je nekad bio grad, dok ga "seljaci" nisu naselili (VIDEO)

Nigor je, u ispovesti za Kurir, istakao:

- Drago mi je da je moj snimak izazvao toliko veliku reakciju, uglavnom pozitivnu, osim, naravno, hejtera i nacionalista koji su moju reč "seljak", koju sam stavio u komentaru pod navodnicima, drugačije protumačili, a znaju dobro na koga sam to mislio. Bilo je komentara,"od od vas seljaka Crnogoraca se ne može živeti u Beogradu", "što si došao u Beograd, idi u tvoju Crnu Goru", itd. To nema nikakve veze sa mojim video snimkom. Pritom, oni pojma nemaju o mom poreklu, ali, pravo da vam kažem, zaboli me ona rabota.

Foto: Twitter/@niggor99 Foto: Twitter/@niggor99

Nigor je nastavio:

- Drago mi je što me svaki pravi Kotoranin podržao u ovom mom malom buntu. Ovaj snimak koji sam pustio na Tviteru, svakodnevnica je ne samo na Crnogorskom primorju. Toga ima svuda u regionu.

Printskrin: Twitter/@niggor99 Printskrin: Twitter/@niggor99

Popularni muzičar je u dahu pričao:

- Ja sam rodjen u Kotoru, 25 godina sam živeo u njemu i punih 20 živim u Beogradu. Pamtim Kotor kakav je nekad bio, predivan. Nije bilo ni trunke kiča, primitivizma i stoke koja je dosla da nameće svoju volju mestu koje je vekovima bilo simbol kulture, u pravom smislu te reči. Krivim nas, jer smo to dozvolili ali eto, barem ovako nekad može da se skrene pažnja na neke probleme.

Nigor je "poentirao":

- Druže, pa ne možeš mi iz sve snage, dok kuliram pored mora u dva popodne pa do osam uveče, kao najgora svadba ili karaoke skakati po mozgu sa turbo folk frekvencijama, ali nažalost to je tako. Može se, izgleda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Srbin

    20. jul 2015 | 20:11

    Pa onda ostani u toj tvojoj CG. Svima je vama CG u srcu ali ipak ne izlazite iz Bgd-a.

  • Ka un ka monarhija

    20. jul 2015 | 23:13

    Dobro da crnogoraca ima vise u bg u nego u crnoj gori to je istina. Ali kako se njegovo skretanje paznje ns primitivizam skrenulo na pricu o poreklu? Moji su beogradjani vise od 7,8 generacija tj za toliko znamo .ali su sigurno dosli od nekud i oni .a zanimljivo mi je da se najvise busaju u grudi beogradjani kojima su ocevi dosli u 20 i nekoj godini u Bg .

  • Marina <3

    20. jul 2015 | 23:24

    Cekaj cekaj kako tamo neki "seljaci" dosli u tvoj Kotor i namecu nesto svoje, tako i ti i svi ostali dosli ste u Beograd i nametnuli nesto svoje! 20 godina je veliki period, sve se menja, mi se menjamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA