Gorela kuća Dina Merlina, 90 vatrogasaca ga spasilo!

- Dino je srećan što su oni uspeli brzo da reaguju, i što se velika katastrofa završila bez žrtava - priča izvor blizak pevaču

  • 18

Strašan požar koji je buknuo u Hrvatskoj, na Pelješcu, i opustošio tamošnje mesto Trstenik, umalo da odnese i kuću Dina Merlina, ali je to sprečeno brzom intervencijom oko 90 vatrogasaca. 

Čuveni kantautor, koji se tu leti odmara sa porodicom, nije bilo tada u vili, pošto se u Sarajevu sprema za veliki subotnji koncert na stadionu "Koševo". 

- Kuća, srećom, nije izgorela. Na objektu su oštećena vrata i prozori. Dino je srećan što su vatrogasci uspeli brzo da reaguju i što se velika katastrofa završila bez žrtava - navodi za Kurir izvor blizak pevaču.

- Da ne bi nestale neke vredne stvari iz kuće, trenutno je čuvaju njegovi prijatelji. Dino će put Hrvatske već u ponedeljak, kad će proceniti štetu i krenuti u obnovu oštećenja - dodaje izvor.

Pored Merlinove vile, vatrena stihija zahvatila je i jednu od najboljih vinarija u vlasništvu najpoznatijeg kalifornijskog vinara Miljenka Grgića, koji se pre nekoliko godina vratio u Hrvatsku.

Printskrin: YouTube/Dino Merlin Official Printskrin: YouTube/Dino Merlin Official

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EvoneznambogUmi...

    22. jul 2015 | 00:12

    Tako biva kad MRZIS SRBE, umes da dodjes ovde I prodajes ploce... Malo budi covek, pa te Bog nece opominjati...

  • Kole

    21. jul 2015 | 22:23

    Merlina organski ne podnosim

  • Cionista

    22. jul 2015 | 00:45

    Kad je objavio album zabranjeno za pse i srbe , sad mu se polako vraca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA