BEER GARDEN: Najbolji bendovi i ovog vikenda besplatno na Adi (FOTO)

Beer Garden predstojećeg vikenda na makiškoj strani Ade Ciganlije nudi odličan provod uz vrhunsko pivo i odabrane muzičare

  • 0

Predstojeći vikend osim lepog vremena, mogu vam obeležiti odlične svirke i vrhunska piva, ako posetite Beer Garden na makiškoj strani Ade Ciganlije.

Ovog četvrtka nastupaju kultni domaći bend "Dža ili Bu" i Nikola Vranjković, koji fanovima najavljuje da će između ostalih svirati pesme "Andrej", "Fotelja", "Zadrži svoj dah", "Protiv sebe", "Nagrada za strah", "Dan koji nikad nije došao"…

- Naši koncerti obično traju oko tri sata, ali budući da na Beer Gardenu nastupamo sa grupom "Dža ili Bu", nastupi će biti ograničeni na po sat i trideset minuta - kaže Vranjković i na pitanje da li će se u nekom trenutku možda na bini pojaviti zajedno sa "Dža ili Bu", odgovara:

- Mislim da bi nas u tom slučaju bilo previše, skoro deset. Što se mene tiče, odgledaću nastup Dža ili Bu iz publike, kao i mnogo puta u poslednjih 20 godina. To je jedan od najpostojanijih beogradskih bendova od kada se svira rok muzika u Srbiji, a i dobri smo prijatelji.

Foto: Promo Foto: Promo

Ako vas zanima koliko u regionu koštaju "starke" i ko je sve završio na Lovrincu, obavezno dođite u petak na Beer Garden gde će svirati reperi iz Splita, popularni "Dječaci", koji sebe karakterišu kao "nikom slični i najjači".

Ivo i Zoni iz benda otkriili su nam kakvu svirku planiraju na Beer Gardenu:

- Izvodićemo pesme sa sva tri dosadašnja albuma, uključujući i poslednji "Firma", koji je izašao pre dva meseca. Bend "Dječaci" čine Zoni (producira i repuje), Vojko (producira i repuje) i Ivo, koji samo repuje. U live verziji pridružuju nam se Smoljan na basu, Đole na bubnjevima i Antonio na gitari i sintisajzeru. Sviramo narodnu muziku - kažu "Dječaci" i na pitanje da li vole letnje svirke na otvorenom poručuju: - Volimo, jer zvuk obično bude bolji nego u zatvorenim prostorima. Volimo sve svirke, jer su to noći u životu kada smo obasipani ljubavlju i pažnjom.

Foto: Promo Foto: Promo

Subota je rezervisana za indie rock sastav "The Somethings", koji zrači odličnom energijom i kultni bend "Plejboj".

- Sviramo sve pesme sa prvog i drugog albuma koje ljudi vole, kao i sve singlove koje smo poslednjih godina snimili, naravno u nekim novim aranžmanima. Tako da će to biti vremeplov u budućnost - poručuju članovi grupe "Plejboj" i dodaju da je uz dobro društvo i dobru muziku, uvek najbolji provod, posebno u prirodi na Savskom jezeru.

Koliko naša publika voli fank, saznaćemo u nedelju na nastupu Couple Up & Bege Fank.

- Naši sugrađani su - u širem smislu reči fank - fanke u zadovoljavajućoj meri, čak često i prijatno iznenade. Što se tiče plesa i muzike iz fank tradicije od 60-tih na ovamo, i tu imamo dobrih momenata, a verujemo da će ekipa na Beer Gardenu osvetlati obraz Beograda po tom pitanju. Leto je - kad se već znojite, znojite se kako treba - poručuju članovi benda.

Foto: Promo Foto: Promo

Beer Garden svakog dana poseti preko 3.000 ljudi, vikendom taj broj je znatno veći, pa je možda pravo vreme da i vi otkrijete kako izgleda bašta dobre zabave i vrhunskog piva na Adi Ciganliji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA