ZBOG NJEGA JE ESMERALDA PROGLEDALA: Pogledajte kako danas izgleda latino zavodnik Fernando Kolunga (FOTO) (VIDEO)

Meksički glumac koji je u seriji "Esmeralda" igrao doktora danas ima 49 godina, a svojim izgledom i dalje osvaja ženska srca

  • 14

Svi ga se dobro sećamo iz popularne španske telenovele "Esmeralda". Glavna junakinja je progledala zahvaljujući latino zavodniku Fernandu Kolungi, koji je u seriji igrao doktora Hosea Armanda.

SUZE SAME TEKU: Ovo je 8 najpotresnijih scena u latinoameričkim sapunicama! (VIDEO)

Ovaj markantni meksički glumac sada ima 49 godina i i dalje nosi epitet jednog od najpoželjnijih muškaraca. Domaća publika ga pamti po velikoj ljubavi između njega i glavne junakinje Esmeralde iz istoimene španske serije, snimljene 1997. godine, a ova uloga donela mu je možda i najveću popularnost.

Printskrin: Youtube/colunga oli Printskrin: Youtube/colunga oli

Ni 17 godina kasnije Fernando ne odskače od seksi zavodnika. Godine su definitivno na njegovoj strani, budući da se na prvi pogled nije mnogo promenio, a svoje obožavateljke redovno na Instagramu časti detaljima iz privatnog i poslovnog života.

Zgodni Meksikanac pre "Esmeralde" igrao je u seriji "Marimar" 1994. godine, i već tada je zaludeo pripadnice lepšeg pola.

Prisetite se nekih scena iz "Esmeralde":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA