Mia Begović dogovorila podelu imovine s bivšim mužem?

Glumica je sa bivšim suprugom nagodbom podelila imovinu i odrekla sa stana ispred kojeg je štrajkovala po povratku sa Kostarike

  • 0

Mesec dana posle njenog izbacivanja iz stana u Masarikovoj ulici u Zagrebu, Mia Begović i njen bivši suprug Željko Žnidarić nagodbom su podelili zajedničku imovinu, prenosi 24sata.hr. Glumica se, navodno, sporazumno nagodila, pa će bivšem suprugu prepustiti stan za koji se borila kad se vratila sa snimanja "Survajvera" u Kostariki. Ona sada živi u garsonjeri u Nodilovoj ulici, koju joj je Grad Zagreb dodelio pre 15 godina kada se rastala od prvog supruga Ronalda Lopatnija.

Bivšeg supruga Žnidarića, koji se po njenom povratku zaključao u stan, nazvala je provalnikom i lopovom koji joj je ukrao novčanik, odeću i automobil. On joj još nije sve vratio, kako prenose hrvatski mediji. Žnidarić i dalje tvrdi da je stan u Masarikovoj samo njegov, a nagodbu nije hteo da komentariše.

- Tako sam se dogovorio s Miom. Sve ćete znati kad bude gotovo - rekao nam je Željko.

(A. V. / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA