VODI GA U ATINU: Nikolija jedva čeka da tatu upozna sa Reljom!

Odlično nam je u vezi. Naravno da ću Relju upoznati sa ocem, to su normalne stvari koje dolaze vremenom - izjavila je pevačica

  • 5
Relja Popović, promocija, Nikolija Jovanović Foto: Telegraf

Pevačica Nikolija Jovanović se već godinu dana zabavlja sa Reljom Popovićem, a kako stvari stoje, par ozbiljno planira zajedničku budućnost. Naime, Nikolija je odlučila da upozna oca sa budućim zetom, pa će za nekoliko dana ona i Relja posetiti Atinu.

Ovako izgleda Nikolijina mlađa sestra koju je do sada krila! (VIDEO)

Nakon što je svog izabranika predstavila mami Vesni Zmijanac, Nikolija je rešila da isto učini i sa svojim ocem. Par će u Atini ujedno uživati na odmoru, zbog čega pevačica jedva čeka da krenu na put.

- Mislim da javne ličnosti neke stvari treba da sačuvaju za sebe. Naravno da ću Relju upoznati sa ocem, to su normalne stvari koje dolaze vremenom. Sada ćemo videti kako će se tati dopasti Relja, pa onda možemo da planiramo budućnost - izjavila je Nikolija za "Alo".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nikolija sakrila facu, ali je pokazala sve što treba! (FOTO)

- Odlično nam je u vezi. Idemo krajem avgusta u Atinu na more, gde ćemo pronaći spas od dragih prijatelja novinara. Planiram da se odmorim i napunim baterije za novi album, koji izlazi ubrzo, jer mi je to trenutno neophodno. Mnogo volim Atinu, to je mesto gde sam provodila dosta vremena. Volela bih da je i Relja zavoli, da bismo posle mogli svake godine da idemo tamo i uživamo - objašnjava Nikolija.

(Telegraf.rs/Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA