OD KULTNIH ROMANA DO EROTSKOG HITA: Evo šta poznate ličnosti čitaju na plaži (FOTO)

Dok se sunčaju na plaži domaće javne ličnosti rado čitaju neku dobru knjigu, a otkrile su i koja je njihova preporuka za ovo leto

  • 2

Srpske zvezde se ne odvajaju od knjiga čak ni na plaži. Ni na 40 stepeni ne propuštaju druženje sa nekim dobrim romanom, pa se u njihovim rukama može naći sve - od Ive Andrića do erotskog hita "50 nijansi Siva".

Evo šta su neke od javnih ličnosti prepuručile da čitate ispod suncobrana:

- Obožavam knjigu Dž. Kener "Voli me". Slučajnost ili ne, ali moja nova pesma se zove "Voli me, voli me". Jak utisak na mene su ostavila i dela Eloize Džejms "Moć žudnje" i "Kad otkuca ponoć". Ovo leto je idealno za ovakve romane pošto su veoma zanimljivi - rekla je Ana Nikolić za "Informer".

KAO DŽEJ LO: Seksi Ana Nikolić snimila vruć video od kog vam neće biti dobro! (VIDEO)

Foto: Instagram/ananikolicofficial Foto: Instagram/ananikolicofficial

- Na odmor uvek nosim više knjiga. Obavezno pročitajte romane "50 nijansi siva" i "Fajront u Sarajevu" Neleta Karajlića - preporučuje Romana.

Foto: Promo Farma Foto: Promo Farma

- Obavezno na more ponesite "Detektiv za ljubav" Aleksandra Potera. To je lagana ženska knjiga koja se pročita za dva popodneva na plaži. Uz nju vam brže prođe vreme i jedva čekate da vidite šta će biti na kraju -  objasnila je mlada Milica Pavlović koja već izvesno vreme uživa na Hrvatskom primorju.

Foto: Facebook/milicapavloviiic.official Foto: Facebook/milicapavloviiic.official

- Svako bi trebao da proočita knjigu Isidore Bjelice "Spas", jer je autobiografska, iskrena i poučna priča - kaže Dragan Kojić Keba, dok je glumica Nina Janković izdvojila Vladimira Nabokova i "Smeh u tami".

- Kad budete pročitali ovu knjigu, samo će vam se kazati zašto sam je izdvojila - kaže lepa glumica.

POGODI KO SAM: Nekada plavooki mamin anđelak, danas jedna od najlepših srpskih glumica! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pevačica Slavica Ćukteraš, pak, savetuje svima da na letovanju zaborave na knjige:

- Svima bih toplo preporučila da na letovanje ne nose knjige, već da uživaju u moru, plaži i suncu. Meni je čitanje rezervisano za hladnije dane, kada je loše vreme napolju. Ali, ako baš moram nešto da predložim, onda je to moja omiljena od Osha "Knjiga o spoznaji".

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA