Džoni i "The Churlians" osvajaju "Rock Village" (FOTO) (VIDEO)

Nikola Ranković (11), mali roker rođen sa pola srca, pored svirki ne zapostavlja ni humanitarni rad

  • 1

Mali roker Nikola Džoni Ranković (11) nastupiće 15. avgusta sa svojim bendom "The Churlians" na jedanaestom "Rock Village festivalu 2015" u Banatskom Sokolcu, i to na Main Stageu, rame uz rame sa grupama kao što su "Crvena jabuka", "Orthodox Celts"...

Najmlađi srpski rokenrol bend će prašiti autorske pesme - "Nije do love", "Bežim odavde", "Neću da živim u zemlji bez rokenrola", "Topla ili hladna", "Teram po svom", "Bluz iz zadnje klupe", "Strah". Možda se desi da zasviraju (mada to retko rade jer forsiraju svoju muziku) i ponešto od bendova koje najviše poštuju - EKV, "Van Gog", "Partibrejkers"... Ulaz na festival je besplatan.

MALI DŽONI: Nema šanse da zapevam narodnjak, slušam samo rokenrol! (FOTO) (VIDEO)

- Publika na festivalima jos uvek dovoljno ne poznaje moje pesme, da bi zajedno pevali, ali, nadam se da ću uskoro, po objavi albuma, imati i tu čast da otpevaju sa mnom makar onaj refren "Neću da živim u zemlji bez rokenrola".

Foto: Promo Foto: Promo

Paralelno sa radom na albumu i nastupima na festivalima, mali Džoni ne zapostavlja ni humanitarni rad.Poznato je da je on "Heroj Beograda" i podviznik Novosti za do sada učinjena dobra dela . Tako je nedavno dočekao malu Radu Maslarević (2) da se vrati sa prve uspešne operacije srca u Atini.

Foto: Promo Foto: Promo

Džoni je Radi pomogao tako sto je pisao i zamolio svog hirurga Dr.Sarisa, koji ga je dva puta operisao i sa njim se sprijateljio, da je operiše za onaj novac koji je Rada uspela da sakupi do vremena predviđenog za prvu od četiri operacije, i koji nije bio dovoljan za hirurga u Londonu, a oni nisu imali drugi kontakt i nadu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U toku je sakupljanje novca za malu Radu i njenu drugu operaciju, pa tako Džoni, osim sto poziva publiku na "Rock Village 2015" u Banatskom Sokolcu, a naročito bajkere u kamp festivala, poziva ih i da pošalju poruku na humanitarni sms broj 3030 i ukucaju 82. Cena poruke iznosi 100 dinara i PDV se ne naplaćuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA