Džoni i "The Churlians" osvajaju "Rock Village" (FOTO) (VIDEO)

 
  • 1

Nikola Ranković (11), mali roker rođen sa pola srca, pored svirki ne zapostavlja ni humanitarni rad

Mali roker Nikola Džoni Ranković (11) nastupiće 15. avgusta sa svojim bendom "The Churlians" na jedanaestom "Rock Village festivalu 2015" u Banatskom Sokolcu, i to na Main Stageu, rame uz rame sa grupama kao što su "Crvena jabuka", "Orthodox Celts"...

Najmlađi srpski rokenrol bend će prašiti autorske pesme - "Nije do love", "Bežim odavde", "Neću da živim u zemlji bez rokenrola", "Topla ili hladna", "Teram po svom", "Bluz iz zadnje klupe", "Strah". Možda se desi da zasviraju (mada to retko rade jer forsiraju svoju muziku) i ponešto od bendova koje najviše poštuju - EKV, "Van Gog", "Partibrejkers"... Ulaz na festival je besplatan.

MALI DŽONI: Nema šanse da zapevam narodnjak, slušam samo rokenrol! (FOTO) (VIDEO)

- Publika na festivalima jos uvek dovoljno ne poznaje moje pesme, da bi zajedno pevali, ali, nadam se da ću uskoro, po objavi albuma, imati i tu čast da otpevaju sa mnom makar onaj refren "Neću da živim u zemlji bez rokenrola".

Foto: Promo Foto: Promo

Paralelno sa radom na albumu i nastupima na festivalima, mali Džoni ne zapostavlja ni humanitarni rad.Poznato je da je on "Heroj Beograda" i podviznik Novosti za do sada učinjena dobra dela . Tako je nedavno dočekao malu Radu Maslarević (2) da se vrati sa prve uspešne operacije srca u Atini.

Foto: Promo Foto: Promo

Džoni je Radi pomogao tako sto je pisao i zamolio svog hirurga Dr.Sarisa, koji ga je dva puta operisao i sa njim se sprijateljio, da je operiše za onaj novac koji je Rada uspela da sakupi do vremena predviđenog za prvu od četiri operacije, i koji nije bio dovoljan za hirurga u Londonu, a oni nisu imali drugi kontakt i nadu.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U toku je sakupljanje novca za malu Radu i njenu drugu operaciju, pa tako Džoni, osim sto poziva publiku na "Rock Village 2015" u Banatskom Sokolcu, a naročito bajkere u kamp festivala, poziva ih i da pošalju poruku na humanitarni sms broj 3030 i ukucaju 82. Cena poruke iznosi 100 dinara i PDV se ne naplaćuje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA