Lukasu plene imovinu zbog računa za mobilni?

Sudski izvršitelji trebalo bi folk pevaču da popišu i oduzmu stvari jer mobilnim operaterima duguje više od 670.000 dinara

  • 1

Folk pevaču Aci Lukasu mogla bi da bude zaplenjena pokretna imovina zbog duga mobilnim operaterima, koji je dostigao iznos od 674.551 dinar.

Kako Vuksanović nije izmirio dug "Telenoru" i "Vipu" krajem prošle godine, sa uračunatom kamatom ceh se povećao, pa bi sudski izvršitelji trebalo da mu popišu i oduzmu stvari.

Kako piše "Alo!", Lukas "Telenoru" duguje ukupno 459.047 dinara, zbog čega je sud na osnovu verodostojnosti isprave izdao potvrdu za zaplenu pokretne imovine.

Sa druge strane, Lukas je mobilnom operateru "Vip" dužan 215.504 dinara i zato sud zahteva izmirenje dugova na osnovu zarade i novčanih primanja.

Ipak, sud nije u mogućnosti da folkeru izvrši plenidbu imovine jer je Lukas operaterima prijavio adresu na kojoj ne živi ili ju je u međuvremenu promenio, zbog čega su ovi slučajevi još uvek nerešeni, a poslednji put su ekspeditovani 24. marta ove godine.

- Moj komentar je da mi se napušiš k....! – rekao je Lukas o ovom predmetu koji se može naći na zvaničnom sajtu Prvog osnovnog suda u Beogradu.

Inače, Lukas je izmirio dug prema "Dajners klubu" u iznosu od 315.273 dinara, doduše, i to pod pritiskom sudskih izvršitelja.

(Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA