Britanski humor uživo u Domu omladine

Šou u kome će se predstaviti talentovani komičari iz Velike Britanije, počinje 18. aprila u 20 časova, a cena ulaznica je 400 dinara

  • 0

Ljubitelji stend ap komedije u Srbiji imaće ekskluzivnu priliku da se "uživo" zabave uz čuveni britanski humor! Srpski klub komedije Standup.rs u saradnji sa "London Koling Komedi Klab"-om organizuje prvo gostovanje stend ap komičara iz Velike Britanije - zemlje sa čijeg tla je potekla ova vrsta komedije.

U sredu, 18. aprila, sa početkom u 20 časova u Domu omladine Beograda nastupiće troje mladih i talentovanih komičara iz organizacije "London Koling": Dana Aleksander , Nil Mekfarlajn i Havijer Harkvin.

U pauzi "London Calling" programa publiku će zabavljati stand up komičari iz organizacije Standup.rs: Srđan Dinčić i Oliver Sotra.

"London Koling Komedi Klab" je međunarodni projekat koji je osmislio hrvatski novinar i komičar sa londonskom adresom Nino Bantić, u želji da engleski humor približi publici ovog regiona.

Cena ulaznica za ovu manifestaciju iznosi 400 dinara.

(V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA